Vreme izmedju mladog i punog Meseca donosi novu ljubav i vise srece samo jednom zodijaku!

Vreme izmedju mladog i punog Meseca donosi novu ljubav i vise srece samo jednom zodijaku!

2024-07-10 Off By Admin

VAGA

Budite mnogo smireniji i ne dajte nervozi da vas sledi. Bolje je da vi sledite dobre vibaracije i samo pozitivnu energiju. Neko vas ignorise, a srce vam kuca kad sretnete tu osobu.  Ucinite nesto po pitanju direktnog susreta sa njom.

 

SKORPIJA

Ako mislite da cete moci tako kao do sada, varate se. Do sada ste imali potpunu podrsku bliznjih. Od sada cete morati neke odluke donositi sami. Isto tako cete ih sami morati da sprovodite u delo.

 

STRELAC

Morate da radite i idete za svojim zadacima. Mada se to od vas podrazumeva, neki ce da misle da cete biti neuspesni. Vi samo budite to sto jeste i ne bojte se. Niste nikada kasnili, to samo zele oni kojima smeta vas uspeh.

 

JARAC

Bicete svesni da ovo vreme nije na vasu vodenicu. Nije uvek bilo, pa ne mora ni trenutno. Vi budite to sto jeste i verujte da ce uskoro da se menjaju i vase okolnosti. Verujte u bolje sutra, i znajte da ce vam doneti novu srecu.

 

VODOLIJA

Ako mozete da ne komentarisete na bas svaku situaciju, vi nemojte. Malo ostanite po strani jer ce vam biti mnogo bolje. Bicete u prilici gde cete zeleti da kazete sta mislite, i mogli biste biti brzopleti. Pazite, zbog nekih reci se mozete  pokajati.

 

RIBE

Budite svesni svojih sansi, pa ih iskoristite. Nemojte da vas obeshrabri jedna osoba. Ponasace se prema vama tako sto ce vas totalno ignorisati. Ostanite strpljivi, i videcete kako se situacija okrece za trista stepeni.

 

Stranice: 1 2