Vreme izmedju mladog i punog Meseca donosi novu ljubav i vise srece samo jednom zodijaku!

Vreme izmedju mladog i punog Meseca donosi novu ljubav i vise srece samo jednom zodijaku!

2024-07-10 Off By Admin

Vreme izmedju  mladog i punog Meseca  donosi novu ljubav i vise srece samo jednom zodijaku!

OVAN

Vreme je da se borite samo za sebe, i idete napred. Ovo ce biti period samo za vas i za vase emocije. Mozda vam ovaj period pomogne da izadjete iz monotonije u koju ste poceli zapadati. Mozda i novu ljubav donese.

 

BIK

Samo da znate da je red da se zapitate cemu cinite lose korake? Cak i ako se zelite popraviti na bolje, morate da budete svesni dokonih oko sebe. Zasto dajete dokonim materijal za pricu? Pokrenite se sebi na korist, a ne njima!

 

BLIZANCI

Mogli biste biti jako zadovoljni, ali vas koci jedna osoba. Vreme je da znate sta ste u mogucnosti da ucinite. Ono sto je nemoguce, prihvatite i ponasajte se pomireno sa nepovoljnim okolnostima.

 

RAK

Morate da pomognete sebi i svojoj napacenoj dusi. Mnogo ste trpeli, suvise radili, i sada je red na vasu srecu. Samo da se podsetite da je ovo vreme izmedju mladog i punog meseca. Vama ce jedino da donese novu ljubav i vise srece.

 

LAV

Vi ste lav, onaj koji sve moze sto pozeli. Zato pazite kako cete se poneti u ovom periodu. Od vas se ceka da se ponesete kao pravi lav koji ce stici do svoga cilja. Zapamtite, kao lav, a ne kao osoba koja nije na visini zadatka.

 

DEVICA

U obavezama ste jer ih sebi namecete sto vise. Cinite to samo da biste skrenuli svoje misli u drugome smeru. Plasite se situacije u kojoj biste mogli biti gubitrnik, a to vam se ne sme desiti, nikada!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2