Vreme je za bolji zivot i vise srece ovim znacima:Nekome sledi uspeh!

Vreme je za bolji zivot i vise srece ovim znacima:Nekome sledi uspeh!

2024-07-09 Off By Admin

VAGA

Moracete biti obazrivi i znati sta se desava oko vas. Vasa okolina siri traceve kojemorate zaustviti. Ticu se vase srece i ako puistite da  stignu do jedne odredjene osobe, izgubicete mnogo toga.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Budite svesni da se nista ne resava samo od sebe. Zato se uozbiljite i spustite se na zemlju. Mada radite mnogo, niste navikli da sami izlazite na kraj u teskim situacijama. Videcete kako je bez podrske jedne osobe i shvatiti da je niste cenili koliko zasluzuje.

 

STRELAC

Vas cilj je uvek u prvom planu, a sta ako je to odredjena osoba? Niste navikli da zapustate obaveze, niti da se oslanjate na druge. Mozda bi poznastvo sa jednom osobom moglo biti vredno i da vas opomenu da ne izvrsavate zadatke na vreme.

 

JARAC

Okrenite se boljem necemu i nemojte se radovati, unapred. Pustite da vreme tece i da sve ide svojim tokom. Svakako da ce vreme srece i vama da dodje i da vam se ukaze neki bolji zivot. Bio bi red, sta ste sve preziveli i doziveli!

 

VODOLIJA

Uzeli ste nekoga na posmatranje jer vas ta osoba takodje ne voli.  Zelite je ignorisati, ali ne cinite to. Za vas je najbolje da se odmah resava problem i vidite sta ona zeli od vas. Neka vam obrazlozi  svoje ponasanje.

 

RIBE

Morate napred ali vam nece biti lako. Pred vama nove odluke nose odlucne poteze koje morate povuci. Sta ce biti dalje, bice neizvesno. Savesni ste i cekate odlucne korake koje morate uciniti licno. Bolje ili gore, kako god bude, vazno je da cete znati sta dalje ciniti.

Stranice: 1 2