Sreda,cetvrtak,petak:Da li ste spremni za pravu ljubav?!

Sreda,cetvrtak,petak:Da li ste spremni za pravu ljubav?!

2024-07-09 Off By Admin

VAGA

Konacno su pred vama tri dana kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto ste zeleli. Moguce je da cete biti miljenik sudbine. Ucinite onako kako nalaze glas srca, i znajte da ego i ponos ne treba da igraju glavnu ulogu u vasem zivotu. Vreme je da se fokusirate na sebe.

 

SKORPIJA

Jedan lav je u mislima sa vama, ali vama je i dalje vazan jedino jedan bik. Uskoro ce doci do pomirenja medju vama i sudbina ce vam dati jednu novu sansu. Ako niste spremni da sa nekim nastavite tamo gde ste stali, onda to i recite. Bice ovo tri zanimljiva dana.

 

STRELAC

Ovo je prilika da se posvetite sebi. Postoji neko ko vas voli iskreno i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Da li ste spremni da nastavite tamo gde ste stali? To su pitanja na koja samo vi znate odgovor. Vazno je da znate sta vam zapravo treba. Razmislite o tome.

 

JARAC

Ovo ce biti tri dana tokom kojih cete dobiti ono sto zelite. Sledi vam prilika da vam se zelje ostvare. Uzivacete iskreno i sreca ce biti na vasoj strani. Mozda cete spoznati da postoji neko u vasoj blizini ko prema vama gaji posebnu vrstu emocija. Da li cete toj osobi dati sansu, to je samo na vama.

 

VODOLIJA

Nemojte odustajati od onog sto zelite. To je poruka koju sada imamo za vas. Ova tri dana ce biti prilika da krenete ispocetka sa nekim iz vase proslosti. Mozda ce doci do jednog novog pomirenja, do toga da vas karma nagradi, da se neke zelje ostvare. Mnogo toga je sada samo na vama.

 

RIBE

Uzivacete iskreno u svemu sto sledi. Moramo da kazemo da je bitno da znate sta je ono sto zelite. Bice ovo tri dana kada cete biti spremni na sve ili nista. I vazno je da znate da je doslo vreme da se neke vase zelje konacno ostvare.

Stranice: 1 2