Sreda,cetvrtak,petak:Da li ste spremni za pravu ljubav?!

Sreda,cetvrtak,petak:Da li ste spremni za pravu ljubav?!

2024-07-09 Off By Admin

 Vazno je da kazemo da ce naredna tri dana doneti i pravu ljubav. No, bice i onih koji su silno razocarani…

 

OVAN

Da li ste spremni za novi pocetak? Da nekome kazete sta je ono sto zelite, sta je ono sto osecate? Ovo ni u kom slucaju nije vreme da vam ponos bude na prvom mestu. Vazno je da se fokusirate na ono do cega vam je stalo. Sreca moze da usledi i to je ono sto je izvesno, a sve ostalo je na vama.

 

BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da budete spremni da slusate glas svog srca. To vam ni u kom slucaju nece biti lako. Neko je spreman da se bori za vas jer nema nimalo sumnje da su sada dani kada ce mnogo toga doci na svoje. Ucinite ono sto zelite jer samo od vas zavisi vasa sreca.

 

BLIZANCI

Nije vazno ko sta kaze. Vazno je sta je ono sto vi zelite, imajte na umu da je mnogo toga sada samo na vama. Postoji neko ko je spreman da se bori za vas, neko ko je iskren da vam da svoju ljubav na delu. Da li ste spremni da vam krene na bolje i da se desi jedna lepa emocija?

 

RAK

Ucinite onako kako nalaze glas vaseg srca. Postoji neko ko je spreman da se bori za vas. Da li ste spremni da prastate, da li se vracate na staze iz proslosti, to samo vi znate… Ali, jasno je da cete saznati da vas neko voli iznad svega. I da imate sansu da se vase zelje ostvare.

 

LAV

Ljubav je ono sto vam daje snagu. Bitno je da uzivate u svemu sto sledi, neko ste ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Mozda ce vam neko na delu dokazati i pokazati svoju ljubav. No, bitno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite.

 

DEVICA

Odlicno cete biti raspolozeni tokom naredna tri dana. Mozda vi sada niste spremni za novu ljubav ali je jasno da ce vam neko na delu dokazati svoje emocije. Vazno je da znate sta je ono sto vam za srecu treba. Razmislite o tome sta vam zapravo treba.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2