Skorpija i Jarac: Morace da se pokloni jednom Jarcu, jer ga ne zasluzuje, a ucinice je srecnom…

Skorpija i Jarac: Morace da se pokloni jednom Jarcu, jer ga ne zasluzuje, a ucinice je srecnom…

2024-07-09 Off By Admin

Volite je, a ne zasluzuje vas, pa zato ili neka se skloni, ili neka vam se pokloni za sve sto ste cinili za nju. Ako ne iz ljubavi, onda ce morati bar iz zahvalnosti…

JARAC

Ako ste i bili nesigurni u sebe, sada konacno znate sta hocete. Postavili ste sebi cilj i osnazili sebe, da biste u njemu i istrajali. Srce vas vuce napred, a razum upozorava i vuce nazad. U vasem slucaju sve moze biti neizvesno.

Niste mislili da se zaljubite, vec da budete prijatelj u nevolji. Ipak ste se zaljubili i dugo tajno volite. Ne verujete u tu ljubav, ali se nadate svim srcem. Srcem i celom dusom, jer ste i jedno i drugo dali toj jednoj osobi.

Uzela je vase srce tako lako, osvojila vase poverenje, uvazila vasu paznju i pomoc. Bili ste slamka spasa jednoj ranjenoj dusi, a ona je postala deo vaseg sveta. Niste trazili nista, a dali ste sebe da joj pomognete. Bili ste joj lek, desno rame za plakanje i vise od toga.

Zaljubili ste se  bespovratno, bez povlacenja i laganja. Vreme je da i sama oslusne svoju okolinu, da oceni i proceni sve. Da se zapita zasto ste bili uz nju toliko verni i dobri, strpljivi i uvek tu? Vreme je da shvati da ste vi ono sto je izgubila, da niste nadoknada za tugu, niti uteha! Da ste onaj koji voli i da vam duguje sve. Kojeg je nasla u svome bolu.

Mada vredite vise od nje, vi je ne date za sva blaga sveta. I sada je vreme da vam se pokloni za sve sto ste znacili za nju, i sto ste ucinili. Da vam se pokloni za sve, i da vas voli kao sto vi volite nju. Ili da se skloni ako vas odbije…Zauvek i sto dalje od vas…

Stranice: 1 2