Skorpija i Jarac: Morace da se pokloni jednom Jarcu, jer ga ne zasluzuje, a ucinice je srecnom…

Skorpija i Jarac: Morace da se pokloni jednom Jarcu, jer ga ne zasluzuje, a ucinice je srecnom…

2024-07-09 Off By Admin

 Jedna Skorpija ce morati da se skloni, ili da se pokloni jednom jarcu. Ako cemo pravo, ne zasluzuje ga, a on ce je usreciti…

SKORPIJA

Drage Skorpije, moracete da se sklonite ili da se poklonite jednom Jarcu. On ce vas usreciti, ali vi ga i ne zasluzujete. Odavno ste od onih koji su u vezi koja nije definisana. Vec ste se bili razocarali u osobu kojom ste bili zaneti. I koja vas je duboko razocarala.

Bila je to veza koja je proizvela zanos, a ne ljubav koja ce trajati. Kada vam je bilo tesko, jedan se jarac nasao tu. Bio je vase svetlo na kraju tunela koje niste hteli da ugledate. Postao je vasa uteha nakon razocarenja koje vas je snaslo. Postao vasa desna ruka u svakom momentu, kada ste radili i kada ste kuci patili. Bio je vasa uteha, vasa senka koja vas je pratila i pridrzavala da ne padnete. Postao je vas oslonac u svim danima, onaj koji je nudio sve, a nista nije trazio zauzvrat.

Vremenom se zaljhubio u vas i nije mogao da vam to pokaze, niti bilo cime sugerise. Uvek je znao da je to veliki rizik i da moze da pokvari  vase prijateljstvo. On to nije mogao da shvati, niti bi mogao da prihvati.

Vama je savet da krenete dalje, ali ne daleko od njega. Oslusnite price okoline, i upitajte se zasto je bio uz vas? Nije red da trazite novu ljubav, vec da shvatite da je tu sa vama svo vreme. Da je uz vas u svom vasem bolu i kroz razocarenje, pa do danas.

Ako odbijete ovu osobu, znajte da cete zazaliti. Onda je bolje da se skloni i zauvek ode iz njenog okruzenja. Ili je konacno red da se pokloni, zahvali za sve do sada, i veruje u sve bolje od sada.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2