Uskoro:Bikovima zatisje pred buru,Blizanci prav plan,Rakovi nemocni…

Uskoro:Bikovima zatisje pred buru,Blizanci prav plan,Rakovi nemocni…

2024-07-09 Off By Admin

 

VAGA

Nesto ce vam se predloziti i ne smete da se dugo dvoumite. Vreme je da neke odluke ne duljite, nego da ih donesete naprecac. Podrazumeva se da morate da pazite sta odlucujete. Ali da znate sta cete, to morate znati. Uskoro sledi niz desavanja.

 

SKORPIJA

Jedan vas  lik stalno gleda i prosto vcam se divi.  Odajte i vi njemu simpatiju, bar jednim pogledom uzvratite. Mozda od vaseg pogleda dobije krila i pocne da vam se priblizava. Sledi upoznavanje, ali i zaljubljivanje.

 

STRELAC

Nesvesni ste desavanja koja vam idu u prilog, jer mislite da tako treba. Nije bas sve dostupno  uvek, mada smatrate da ce biti onako kako zelite. Sa necim sto nece biti moguce ostvariti, tek cete se susresti.

 

JARAC

Vama ce da se okrene sve za trista stepeni jer sledi cudan susret. Bice to  nesto sto ce vas pokrenuti i zbog cega ce vam srce zakucati jace. Na pomolu nesto neobicno lepo za vas, mozda i nova veza u najavi. Uskoro cete doneti veliku odluku.

 

VODOLIJA

Ne vredi da se ljutite na sve oko sebe, samo zato sto ste vi nervozni. Moracete naci nacina da kanalisete svoju nervozu. Nemojte da se zavaravate da ce vas okolina trpeti. Ne smete drugima da prenosite neghativnu energiju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Radite vredno i savesno, pa  ne mora sve da bude rad i disciplina u vasem zivotu. Malo se druzite, odazovite se nekim pozivima za izlazak. Druzite se jer sledi poznastvo koje ce odmah da donese neka lepsa osecanja od prijateljstva.

Stranice: 1 2