Strelac i Vaga: Ostvarice svaku zelju jer imaju hrabrost i sigurnost u sebe!

Strelac i Vaga: Ostvarice svaku zelju jer imaju hrabrost i sigurnost u sebe!

2024-07-08 Off By Admin

VAGA

Hrabrost je vase ime, ali uz njega ide i vas oprez, bas i kao vasa samouverenost. Svesni ste da je oprez u svakoj situaciji ono sto svima treba.

Drage Vage, vi ste ona cije je ime oprez, ali to vam je za pohvalu. Bas vas briga sta o vama misle drugi. Da li ce vas smatrati nedostojnom svoga drustva? Da ste neko ko ne zna sta hoce i ko se plasi da o nekim stvarima odluci odmah! Imate veliku zelju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Tu vasa okolina nesvesno gresi i vas oprez mesa sa vasom hrabroscu. A vi ste samo onaj ko zeli biti oprezan u svemu. Neko ko misli da je sigurnije i malo sacekati nego odmah poci za novim koracima.

Bas kako strpljivo postupate, tako i vasa hrabrost i samouverenost  aste i jaca. I sami postajete jaki i jaci od desavanja koja se zbivaju. Svesni ste da neke stvari ne mozete licno menjati, ali mozete uticati bar malo.

Zasluzujete postovanje svoje radne, ali i svoje zivotne sredine. Oni koji vas vole, znaju da ste savesni i posteni i uvek za razgovor. Kolege vas postuju jer ste opravdali radom i znanjem i zasluzili da budete postovani.

Vase emotivno polje se uvek malo vaga, malo tamo, malo amo. Tu znate biti nesigurni, pa se uvek plasite novih lica i novih veza. Kada volite, to cinite srcem i celim svojim bicem.

Jedan lik vam je uvek pred ocima, i uvek je smisao svemu u vasem zivotu. Vas smisao zivljenja, razlog za srecu. I ostvaricete svoje ciljeve jer je  hrabrost ono sto vas uvek cilju i vodi. Hrabrost i sigurnost u sebe!

Stranice: 1 2