Nedelja,ponedeljak,utorak:Tri dana za tri nove ljubavi!

Nedelja,ponedeljak,utorak:Tri dana za tri nove ljubavi!

2024-07-06 Off By Admin

Dolazi do bitnih desavanja. Neko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo, nekome se sve menja…  Tri dana koja su pred nama ce doneti znacajna desavanja.

 

OVAN

Tri dana koja su pred nama ce doneti mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Ako ste sada u vezi, imajte na umu da je moguce da su pred vama dani tokom kojih cete iskreno uzivati. Nemojte odustajati od svojih planova.

 

BIK

Konacno ce neko moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Sreca ce biti na vasoj strani i imajte na umu da je vazno da znate da postoji neko ko vas voli. Jedna osoba iz vase proslosti sa vama zeli sa vama da nastavi tamo gde je stala. Nemojte odustajati od svojih snova i planova jer sreca sledi.

 

BLIZANCI

Konacno, tri dana tokom kojih cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Neko sa vama zeli da nastavi tamo gde je stao. Razmislite o tome sta zelite, i znajte da je jednom ovnu stalo do vas i da zeli da vas usreci. Odluka je samo na vama, ali nemojte odustajati od svojih snova i planova.

 

RAK

Ono sto treba da znate jeste da cete u danima koji su pred nama iskreno uzivati. Postoji neko ko je spreman da se bori za vas, neko ko ima velike planove sa vama, neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Imajte na umu da je period pred vama prilika da ostvarite svoje snove.

 

LAV

Konacno cete moci da kazete da ste dobili zivotnu sansu. Neko je spreman da vam svoju emociju dokaze na delu i da uzivate u naletu emocija. Imajte na umu da cete moci da kazete da ste dobili ono o cemu ste mastali. Ucinite onako kako vi licno smatrate da treba, tudja misljenja nisu vazna ovog puta.

 

DEVICA

Naredna tri dana ce biti prilika da dobijete ono sto zelite. Vazno je da se radujete onome sto sledi i da imate na umu da sreca moze da vam bude naklonjena. Ako mastate o pomirenju, sada je pravo vreme da nekome priznate da vam nedostaje. Da ga volite.

Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2