Horoskop za sledecu sedmicu:Velika desavanja u najavi,a nekome i veliki problemi!

Horoskop za sledecu sedmicu:Velika desavanja u najavi,a nekome i veliki problemi!

2024-07-06 Off By Admin

VAGA

Konacno cete moci da se radujete u danima pred nama. Sledeca sedmica moze da donese pravu ljubav. Ucinite onako kako nalaze srce jer ce ovo biti dani tokom kojih cete shvatiti da vas neko voli. Ucinite ono sto nalaze vase srce. Nemojte odustajati od svojih planova i radujte se onome sto sledi. Sreca moze da bude na vasoj strani.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Uzivajte u svemu sto sledi. Ljubav ce vama naklonjena u danima koji slede. Nemojte odustajati od svojih snova i radujte se onome do cega vam je stalo. Jednom raku je stalo do vas i spreman je da vam u svemu bude podrska. Sledeca sedmica donosi srecu za one koji su slobodni.

 

STRELAC

Vodolija o kojoj mislite prema vama oseca isto. Iskrena je, spremna je da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Ucinite ono sto nalaze srce i nemojte odustajati od svojih snova. Krenite ka svom cilu. Uskoro cete moci da kazete da ste dobili sve do cega vam je stalo. Fokusirajte se na svoje snove.

 

JARAC

Ucinite onako kako nalaze srce. Bitno je da znate da postoji neko ko je iskren u svojim namerama, i znajte da ce sledeca sedmica biti prilika da uspete u svojim namerama. Neko zeli iskreno sa vama da ima mnogo vise od ljubavi, ostvaricete se na svim poljima.

 

VODOLIJA

Uzivajte u onome sto dolazi. Sledeca sedmica ce biti prilika da vam se zelje ostvare. Neko je spreman da vam bude oslonac u svemu i ucinite onako kako nalaze glas vaseg srca. Nemojte odustajati od svojih snova i pustite da  vase srce donese odluku. Mozda vas sledi pomirenje sa nekim iz proslosti.

RIBE

Jako je vazno da kazemo da vas neko voli. Sledeca sedmica ce biti prilika da uspete u svojim namerama i planovima. Jedna vaga zeli sa vama da nastavi tamo gde je stala, i nemojte ni u kom slucaju bezati od svojih emocija i planova. Morate imati na umu da ne treba da dajete laznu nadu…

Stranice: 1 2