Tokom naredna tri dana ovi zodijaci su ponovo na pocetku srece…

Tokom naredna tri dana ovi zodijaci su ponovo na pocetku srece…

2024-07-05 Off By Admin

VAGA

Budite ponosni na sebe jer cete imati povoda za to. Okrenite se svojim novim koracima i sledite svoje zelje. Za sada uspevate da idete za srcem, a ono za srecom. Ovih dana cete se osecati srecno.

 

SKORPIJA

Budite svesni da neke korake morate sami da ucinite. Vreme je za vazne odluke i za neke odlucujuce poteze. Razmislite sta vam je dalje ciniti, mada vam nije lako. Mozda vas konkretan potez vrati ponovo na pocetak srece.

 

STRELAC

Budite odlucni ovih dana jer neko vam stalno smeta. Sve sto resavate i sto zelite, jedna vas osoba ometa. Ovih dana cete konacno biti u prilici da vidite njeno drugo lice. Mislili ste da je poznajete, ali cete biti sokirani novim saznanjima.

 

JARAC

Ako mozete da pratite jednu osobu, vi je pratite dok vas ne primeti. Ne morate biti upadljivi, ali joj nekako skrenite paznju na sebe. Osecate da je na pomolu nova emotivna veza. Veza iz koje ce proizaci velika ljubav.

 

VODOLIJA

Nemojte se tvrdoglaviti i biti neko ko se inati odredjenim osobama. Neke biste mogli da povredite nesvesno. Okrenite se razumnim resenjima ,umesto sto povlacite pogresne poteze. Mogli biste uciniti gore i sebi i blizima oko sebe.

 

RIBE

Vase srce mora da se odluci da li ce ovih dana da planira susret. Radi se o nekome ko ce vam se dopasti na prvi pogled. Zelite da isplanirate da se sretnete kao slucajno, ali da vas prijatelji ne odaju. Odavno ste zaljubljeni u tu osobu, ali ne biste da se otkrije na pocetku.

Stranice: 1 2