Mesec iz snova: Vreme je da snovi jednog zodijaka uskoro postanu stvarnost!

Mesec iz snova: Vreme je da snovi jednog zodijaka uskoro postanu stvarnost!

2024-07-05 Off By Admin

VAGA

Imate dilemu sta cete dalje ali pokazite da ste jaki i da cete resiti sve. Cak i neke stvari koje vas muce, mogu da budu mnogo bolje. Svemu sto do sada nije bilo dobro, jedna vasa odluka ce da ucini da bude dobro.

 

SKORPIJA

Niko vas nece voleti kao jedna osoba, a mozda i vi nju. Mozda je pred vama saznanje da morate da proslost ostavite iza sebe, zauvek. Na pomolu susret sa nekim ko ce da ovaj mesec ucini da bude vas mesec iz snova.

 

STRELAC

Obaveze koje ste preuzeli na sebe, za sada ce biti vas jedini prioritet. Pokazite da cete se konacno ohrabriti da pokazete da ste vredni i koliko ste radni. Neki ljubomorci ce da vam se poklone, ali ne licno.

 

JARAC

Neko nije uvideo da ste mu zapali za oko i vreme je da nadjete novi nacin. Zasto ne prici direktno i ne izjasniti ono sto vam je u srcu? Mozda biste mogli licno ostvariti ono sto sanjate.

 

VODOLIJA

Samo dve vase reci ce biti dovoljne da usrecite jednu osobu. Nemojte da jedne oci placu zbog vas, vec im pomozite. I ne znate da ste zvezda u ocima jedne osobe i zato budite obazrivi da znate ko je to. Okrenite se  i prepoznacete ljubav.

 

RIBE

Pokazite vise snage za ono sto sledi i sa cime cete se suociti.Bice to jedna definitivna odlukakoju morate doneti. Vi ste vec reseni na to, ali niste je licno sproveli. Nalazite se u necemu sto nikako da definisete.

Stranice: 1 2