Mesec iz snova: Vreme je da snovi jednog zodijaka uskoro postanu stvarnost!

Mesec iz snova: Vreme je da snovi jednog zodijaka uskoro postanu stvarnost!

2024-07-05 Off By Admin

Vreme je da se snovi jednog zodijaka ostvare uskoro i mozda bas ovaj mesec, bude vas mesec iz snova!

OVAN

Ni u vasem slucaju nista ne mora da znaci nesto. Zato nemojte da ocajavate ako se ukazuju neke nepovoljne okolnosti. Mozda vas one usmere da budete jaci i da ne odustanete od onoga sto ste zamislili.

 

BIK

Istina da su vasi snovi i veliki i  lepi, i stalno pricate o tome. Zasto onda ne cinite nista po tom pitanju da se nesto ostvari. Necete da odustajete od snova, a opet ne pokrecete se da ih ostvarujete. Pokrenite se!

 

BLIZANCI

Stalno ste u nekom problemu, cak i tamo gde ga nema.Vi ste osoba koja reaguje u momentu i  cesto to cinite i ishitreno. Bice da je vreme da menajte svoje stavove i nacin posmatranja stvari. Bilo bi mnogo bolje za vas.

 

RAK

Mozda biste morali da shvatite da za snove nikad nije kasno. zasto ste se predali situaciji u kojoj vlada svakodnevno sivilo? Malo se pokrenite i menjajte svoj zivot u sustini. Ne smete ad se predajete i da izgubite  sebe.

 

LAV

U poziciji ste koja bi mogla da bude mnogo bolja i da se sve okrene na bolje. Zato svoje snove stavite u prvi plan i znajte sta zelite. Ne bezite od  problema,vec grbite napred da svoje zelje ostvarite uskoro.

 

DEVICA

Niste ni mislili da  su neke stvari moguce, ali ce se pokazati mogucim. Ovaj mesec je vreme da verujete u cuda.I kako vec sreca zapoveda, vreme je da se i vasi snovi pocnu ostvarivati polagano.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2