Petak,subota,nedelja:Skorpije razocarane,Rakovi bez nade,Blizanci svojevoljni i ne slusaju nikoga…

Petak,subota,nedelja:Skorpije razocarane,Rakovi bez nade,Blizanci svojevoljni i ne slusaju nikoga…

2024-07-04 Off By Admin

VAGA

Osecate ad nece biti lako doneti vaznu odluku. Stavljenio ste pred  tezak zadatak koji ne smete pogresiti. Ne zurite, ali pazite sta cete resiti. Sve dalje zavisi od koraka koji cete uciniti. cak i da vamnije lako, postavite se zrelo i odgovorno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Osecate se razocarano jer ste na nesto racunali stopostotno. Bili ste sigurni u svoju korist i da cete iz jedne situacije izaci kao pobednik. Moracete se pomiriti da ce mozda biti vise srece drugi put. Nekom drugom prilikom.

 

STRELAC

Samo veselo, raspolozeno i nasmejano! Makar to i odglumili, vazno je da ne primete neke osobe. Tacno znate sta vam ko misli, pa se tako i postavite. Jedan bik zeli da vas vidi u losem izdanju. Nemojte mu uciniti po volji.

 

JARAC

Morate se usmeriti na bolje korake i odlucnije poteze. Tamo gde morate sami doneti odluku, ne trazite savet. Mozda vas neko svesno savetuje na nesto, kako biste bili razocarani. Obratite paznju na nagovor jedne bliske osobe.

 

VODOLIJA

Vase misli su cas ovako, cas onako. Misljenja  vam se menjaju, ali opet sve vase misli lete jednom biku. Neka ovi dani budu vreme da razmislite sta cete i zasto je tako. I jos, gresite li ili ga samo razumete? I da li ta osoba koristi vasu dobrotu?

 

RIBE

Budite od onih koje se nece predati, ali nece ni zeleti nemoguce. Ovo su dani da svoje mogucnosti stavite na pravo mesto. Moracete da razdvojite nemoguce zelje od mogucih, i da budete razumni i realni.Samo tako cete moci da idete za svojim srcem.

Stranice: 1 2