Petak,subota,nedelja:Skorpije razocarane,Rakovi bez nade,Blizanci svojevoljni i ne slusaju nikoga…

Petak,subota,nedelja:Skorpije razocarane,Rakovi bez nade,Blizanci svojevoljni i ne slusaju nikoga…

2024-07-04 Off By Admin

 Dok su neke osobe razocarane, druge zive u nadi, a neke trece teraju po svome, pa su svojevoljne…

OVAN

Budite svesni desavanja iza sebe i gledajte sta cete dalje. Vreme je da budete odlucniji i da se borite da uspete u necemu zapocetom. Ne dajte da vas neko obeshrabri, a verujte da ce pokusavati mnogi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Delujete lezerno, ali u sebi se nervirate. Ne vredi vam, cak i ako je tako. Nervozom otezavate sebi i mnogo vam je gore, jer je problem vise.  Potrazite neka trajna resenja za priliku u koju ste upali ne razmisljajuci.

 

BLIZANAC

Ponasate se svojevoljno i ne slusate nikoga.Vi sledite srce bez puno razmisljanja o posledicama. I dalje cete zanemarivati savete jedne zenske osobe koja vam samo zeli dobro. Razmislite sta cinite i vredjate li je svojim ponasanjem.

 

RAK

Mnogo ste se nadali i mnogo hteli i planirali. Kako stvari stoje, deluje da ste u beznadeznoj poziciji. Pokazite vise volje i vise snage da se izborite za ono sto zelite. Gazite napred i ne osvrcite se za sobom.

 

LAV

Mada ne zelite to, nesto cete ipak morati da zanemarite. Izborite se za cilj koji vam je prioritet za ove dane. Navikli ste da dodjete do cilja lako, ali je vreme da shvatite da nije bas uvek tako. Ne odustajite!

 

 

DEVICA

Budite spremni ad se izborite za sebe, jer ovo su dani za vase bitke. Mozda ste bas sada na zivotnoj prekretnici od koje zavisi sve dalje. Mada gubite i snagu i volju, morate biti jaci i pobediti sebe.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2