Ovan i Vaga: Vi ste car u onome sto hocete i zauvek kralj u srcu jedne osobe!

Ovan i Vaga: Vi ste car u onome sto hocete i zauvek kralj u srcu jedne osobe!

2024-07-04 Off By Admin

Ne zaostajete ni malo po pitanju licnosti i ubedjenja da ste nepobedivi car ili kralj!

VAGA

I vi ste od onih zodijaka koje je za pozeleti i vreme je da se i o vama zna vise. Vreme je da se i sami istaknete u prvi plan i da se konacno oslobodite po pitanju svojih zelja. I vi ste car ili kralj bas zbog osecanja koja imate u sebi, i osobina koje vas krase.

Poznati ste kao osoba od poverenja, neko koga vole i za koga se otimaju mnogi. I naravno da ste u mislima svojih obozavatelja, jer se mnoga srca lome oko vas. Vi ste od onih koji se vole bas zato sto ste sigurni u sebe. Sto ste to sto jeste, sigurni u sebe i svoje planove, bas kao i u zelje.

Nista neko ko brzo donosi odluke, vec ste vise osoba koja ima dileme skoro uvek. To vas odlikuje kao sigurnu i pouzdanu osobu. Osobu koju svi  vole, bas zato sto ste pouzdani. Ko ste i zbunjeni, vi zelite biti sigurni u ono sto odlucujete i ono sto vas ceka.

Svesni da imate svoje  stavove i svoje ciljeve, vodite se njima. Znate da odmerite svoje sposobnosti, da pokazete svoju moc, ali i da priznate kada je nesto nemoguce. Da prihvatite neke lose tokove, pa cak i poraz. Dobar ste kolega, odlican saradnik i prijatelj kada treba prijateljska ruka.

U poslu ste nepobedivi kralj, hvaljeni car  i uvek na vodecoj poziciji. U ljubavi ste cesto zbunjeni, nesigurni, ali tacno znate da ljubav sledite i da  pustite da vas ona vodi. I da vas ona odvede do oneosobe koja ce vas voleti. Osobe koja ce za vas biti prava, jedna i jedina. I u cijem cete srcu biti nezamenjivi kralj zauvek.

 

Stranice: 1 2