Ovan i Vaga: Vi ste car u onome sto hocete i zauvek kralj u srcu jedne osobe!

Ovan i Vaga: Vi ste car u onome sto hocete i zauvek kralj u srcu jedne osobe!

2024-07-04 Off By Admin

Vi ste car u onome sto hocete i zauvek kralj u srcu jedne osobe!

OVAN

Dragi zodijace, niste ni svesni kakvu sliku o sebi dajete i sta o vama misli vasa bliza okolina. I bez obzira na sve sta se misli i govori, vi ste car u onome sto hocete, i zauvek kralj u srcu jedne osobe!

Niste ni svesni kakav osecaj odajete svima oko sebe i sta budite u onima a kojima se svidjate! Vi ste jedna jaka i stabilna licnost koja nikako da  vodjstvo preda drugima. Jaci ste utoliko koliko se ponasate lezerno i neodredjeno. Vase misli vas vode lako u srca pojedinih jer ste osoba pozitivne prirode.

Oko sebe, bas kao car ili kralj, sirite autoritet i postovanje. Ne kroz naredbe, vec kroz lepo ponasanje, kroz dobre vibracije koje saljete na svakom koraku. Niste nametljivi, no strpljivi i vase strpljenje je vasa najbolja osobina. Vi cete uvek ostvariti ono sto hocete, jer znate da cekate. Oprezni ste u svemu i uvek mislite hladnom glavom.

Savesni i vredni, nije ni cudo sto ste uspesni u svemu cega se prihvatite. I bas kako nastupate na poslovnom polju, tako ste slicni i na emotivnom. Ne zalecete se cak nikada je u pitanju ljubav. Makar ta ljubav bila i jaka i luda, sto bi se reklo fatalna.

Znate da savladate emocije, da sacekate da reaguje druga strana. I svakako znate da savladate svoje srce da ne poleti kao ptica. I da ne padne brzo slomljenih krila. Kad zavolite, volite srcem i to je ono sto vas cini  da vas vole. I da budete kralj ili car u srcu jedne osobe zauvek.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2