O4.07.24. je iza vas,a evo sta dvije cetvorke donose vasem znaku zodijaka!

O4.07.24. je iza vas,a evo sta dvije cetvorke donose vasem znaku zodijaka!

2024-07-04 Off By Admin

VAGA

 

Mozda je ovo vreme da uhvatite svoj ritam i tako zadrzite poziciju. Verujte u srecu, jer ovo su dani u kojima ce da vam krene. Mada cete neke zelje koje ste hteli realizivati, morati da pomerite. Ne zalite, bice to samo trenutno.

 

SKORPIJA

Budite cvrsti u odlukama i nemojte da vas obeshrabri jedna osoba. Dani magije su ispred vas jer cete konacno ostvariti svoj naum. Ipak cete mnogo raditi da biste sacuvali vodjstvo.Ali kako budete napredovali u svakom pogledu, necete zaliti sto radite previse.

 

STRELAC

Osecate se ugrozeno u trenutnoj poziciji jer imate mnogo suparnika. Nece vam biti bas svi dorasli, u sta cete se ubrzo uveriti. Ostacete ono sto jeste, car u onome sto hocete i kralj u srcu jedne osobe. Jasno da cete se ludo zaljubiti!

 

JARAC

Vreme losih odluka i pogresnih izbora ce ostati iza vas. Bice da je red za vasu srecu i da pokazete da ste vredni paznje. Ako zelite emotivno da se vezete za odredjenu osobu, izjasnite se. Ceka vas i nada se vasoj ljubavi i zajednickoj sreci.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Kuda idete ako ne zelite, i cemu vasi koraci koje pravite nerado? Budite odlucni u onome sto vam je u planu. Sledite sebe i korake koji vam se za sada pospesuju. Ako verujete u sebe uspecete i obrnuto.Budete li sumnjicavi, negativna energija ce prevladati.

 

RIBE

Ovo je vreme da zauzmete svoj cvrst stav i da sledite svoje licno misljenje. Zauzecete vazno mesto u drustvu, mada se niste nadali. Jednoj cete neznoj osobi postati smisao zivota. Nije potrebno da  shvatite da se radi o novoj ljubavi koja bi mogla da potraje dugo.

Stranice: 1 2