Astro prognoza za mesec jul i odgovor na cijoj ce strani biti zvezde!

Astro prognoza za mesec jul i odgovor na cijoj ce strani biti zvezde!

2024-07-02 Off By Admin

VAGA

Vreme je za nove korake i mudre poteze. Zato nemojte  da zurite sa kljuvvcnim odlukama. Donesite ih mudro i planski,  i vrlo smisljeno kako ne biste pogresili. Bice ovo period za velika dela.

 

SKORPIJA

Nije vam sve med i mleko, ali ste uvek pod zastitom zvezda. Mozda ne emotivno, ali radno da! Mada su vase obaveze i obimne i odgovorne, nekako se dovijate da ispunite ocekivanja pretpostavljenih.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Budite i dalje mudri i ozbiljni, ali ne odustajite od svoga srca. Povesce vas jednoj osobi koju niste primecivali do sada. Kakve veze imaju osecanja sa time sto ste se vec sretali? Tek cete otkriti ljubav u svojim srcima i biti saputnici srece.

 

JARAC

Samo  napred i idite kako ste startovali. Mada vredno radite, niste jos ostvarili neki bolji status, ali hocete uskoro. Pred vama novi radni zadaci  koji ce vas svrstati  na bolje  pozicije. Bolje i svakako zasluzene. Jul ce biti zanimljiv.

 

VODOLIJA

Ovo je mesec razonode i druzenja, pa i vi uzivajte malo u drustvu. Ne budite samo  ozbiljni i vredni i uvek u nekom  problemu. Mada imate planske obaveze, nadjite vremena za one koji vam se nadaju. Obratite paznju na jednu ribu, svidjate joj se!

 

RIBE

Primetili ste osobu koja je stalno uposlena i koja ne zna da odmori.  Jednom recju  zaokuplja vasu paznju i to je jasno da vam se dopada. Ucinite nsto da vas primeti, pa se ne brinite kakav ce ovaj mesec biti. Zvezde ce vas uzeti pod zastitu kao novi emotivni par.

Stranice: 1 2