Utorak,sreda,cetvrtak:Slede tri dana za pravu ljubav,ali i za novac!

Utorak,sreda,cetvrtak:Slede tri dana za pravu ljubav,ali i za novac!

2024-07-01 Off By Admin

 VAGA

Konacno je doslo vreme da dobijete ono o cemu ste mastali. Imajte na umu da je ovo vas srecan period. Da ce vama pre svega krenuti na polju karijere. Sada mozda imate probleme ali je vazno da znate da sreca moze da bude na vasoj strani.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

Konacno, tri dana kada cete imati priliku da se posvetite sebi. Vi cete biti znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je hteo. Za neke od vas sledi ostvarenje zelje na polju emocija jer moze da usledi jedan vrlo zanimljiv susret. Nemojte bezati od svojih emocija.

 

 STRELAC

Vazno je da budete iskreni. Ne moze niko na svetu dobiti sve sto je zeleo, pa tako ni vi. Ucinite onako kako nalaze vas glas srca. Ali, isto tako, ako je osoba do koje vam je stalo krenula dalje, znajte da je najbolje da od svega toga i vi dignete ruke.

 

 JARAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce zvezde biti na vasoj strani. Neko ste ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Postoji neko ko vas voli iskreno i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na delu. Imajte na umu da je sve moguce.

 

VODOLIJA

Ono sto treba da znate jeste da ce naredna tri dana doneti pravu ljubav. Moguce je da ce doci do toga da vam neko svoju emociju dokaze na pravi nacin. Dugo ste patili ali sada u vas zivot dolazi neko ko ce vas voleti na pravi nacin.

 

RIBE

Imajte na umu da slede tri dana za ljubav. Dakle, ovo mogu da budu dani i za pomirenja. Nemojte obecavati ono sto ne mozete da ispunite. Vazno je da nikome ne dajete laznu nadu. Ako ste sada spremni za novu ljubav, mislite o tome i pustite da vas vodi vase srce.

Stranice: 1 2