Utorak,sreda,cetvrtak:Slede tri dana za pravu ljubav,ali i za novac!

Utorak,sreda,cetvrtak:Slede tri dana za pravu ljubav,ali i za novac!

2024-07-01 Off By Admin

 Moramo da kazemo da je doslo vreme da nekim znacima zodijaka dodju dani za velika desavanja…

 

 OVAN

Tri dana koja su pred nama ce doneti mnogo toga. Moramo da kazemo da je doslo vreme da se okrene kolo srece. Bicete znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je hteo. Sledi niz desavanja, neko je spreman d avam svoju ljubav dokaze na delu.

BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ce naredna tri dana biti zanimljiva. Moguce je da cete se zaljubiti na prvi pogled. Jednom ovnu ste vazni i dragi. Bitno je da ucinite onako kako zelite, sreca moze da bude na vasoj strani.

 

BLIZANCI

Konacno cete moci da kazete da ste dobili novu zivotnu sansu. Moguce je da cete se silno zaljubiti u narednim danima. Kao znak koji je mnogo patio zbog ljubavi, vi cete konacno biti znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je hteo. Sreca ce biti na vasoj strani.

 

 RAK

Konacno sledi niz promena. Neko ste ko ce moci da kaze da se uverio u necije emocije. Postoji neko ko vas voli iskreno i svim srcem. Sve ostalo je samo na vama. Ne treba da obecavate ono sto ne mozete da ispunite,to je poruka koju sada imamo za vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 LAV

 

Tri dana koja su pred nama ce doneti mnogo toga. Mozda je doslo vreme da razmislite da li zelite da nastavite sa nekim iz proslosti tamo gde ste stali. U redu je ako niste, ali vazno je da ne dajete nikome laznu nadu. Budite iskreni.

 DEVICA

Neko ste ko ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Bicete znak koji ce moci da kaze da je dobio ono o cemu je mastao. Moramo da kazemo da je doslo vreme da ostvarite svoju veliku zelju. Mozda ce naredna tri dana doneti veliko pomirenje.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2