Ovaj mesec je nova prilika za Bikove na radnom polju, za Vage i Vodolije na emotivnom polju…

Ovaj mesec je nova prilika za Bikove na radnom polju, za Vage i Vodolije na emotivnom polju…

2024-07-01 Off By Admin

VAGA

Da vam novi mesec daje novu snasu  na emotivnom polju, tek cete se uveriti. Vreme je da zablista i vasa sreca i da znate da ste je zasluzili. Na pomolu nova ljubav koja ce vam dati krila.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Budite svesni da morate da se radujete i da svakim danom budete bolje raspolozeni. Vasa sreca je da cete imati lepo i pozitivno drustvo. Od vas se ceka da budete deo tima  i da pokazete da cete raditi, ali i druziti se.

 

STRELAC

Pravite plan za naredni period ali u tom planu nema polja zvano ljubav. Zasto? Da li niste sigurni u svoja osecanja, ili ne zelite da se vezete za sada? Nije sve u radu, morate se malo i opustiti. I ako ste bili razocarani jednom, ne znaci da cete biti opet.

 

JARAC

Pokazite sta vam je cilj i da necete da se zadrzavate mnogo na planovima. Nadjite prioritete i budite svesni sta vas ceka. Da planirate samo na slepo, ne vredi, pa zato gledajte smo ono sto je moguce  ostvariti. Prvo procenite svoje mogucnosti.

 

VODOLIJA

Ovo je vasa sansa za bolje dane i za nove promene. Vredno ste radili ali sada je red i za neke licne zelje. Jedna zelja ce vam biti jedan odredjeni lik.  Osecate vec da ga odnekud poznajete i tajno volite. I sada je red da se  konacno definitivno volite da ne krijete.

 

RIBE

Vasa sreca ce da procveta i vreme  je da se radujete. Pred vama mesec za bolje promene i vreme da se konacno  zaljubite. Sto se tice drugih desavanja, nista vam se lepse nece ni desiti. Nova ljubav ce da zaokupi svo vase vreme, misli i zelje.

Stranice: 1 2