Ovaj mesec je nova prilika za Bikove na radnom polju, za Vage i Vodolije na emotivnom polju…

Ovaj mesec je nova prilika za Bikove na radnom polju, za Vage i Vodolije na emotivnom polju…

2024-07-01 Off By Admin

Novi mesec i novi pocetak na radnom i na emotivnom polju…

OVAN

Na novi mesec gledate kao na novu sansu,  bas u svakom pogledu. Ono sto ste sebi zacrtali, trudicete se da opravdate. Vi ste uvek od reci i nije ni cudo sto cete biti obozavani od jednog raka.

 

BIK

Imate priliku da startujete radno i da se vase radno polje popravi. Iskoristite ovaj period i necete pogresiti. Osim sto cete radno poci od nule, vreme je  i vas. Okrenite se svojim licnim zeljama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vasa emocija dolazi iz srca  i kada volite, volite srcem. Kada se zaljubite ne krijete, pa ce i ovaj mesec biti za vas prelep.  Pred vama nova ljubav za koju cete svima pricati.

 

RAK

Budite smeli da idete za svojim zeljama. Zelite da prihvatite jedan posao dok vas neki odvracaju. Pusticete dokone da cene onako kako hoce, a vi cete ceniti da cete uspeti. I ceka vas uspeh.

 

LAV

Vasa je sreca da cete moci da se okrenete jednoj vagi. Volite je, a i ona nece biti ravnodusna. Od vas se ceka da cinite prve korake koji ce vas povesti ka njoj. Ona da nadje nacina da vas zadrzi za sebe.

 

DEVICA

Pokazite da znate da cenite trud jedne osobe i postovanje koje vam ukazuje. Vase prijateljstvo traje i sada cete konacno da pokazete zahvalnost. Slavicete prijateljstvo koje dugo traje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2