Prvih deset dana jula:Blizanac i Jarac konacno skupa,Vaga i Skorpija ce mozda na ludi kamen…

Prvih deset dana jula:Blizanac i Jarac konacno skupa,Vaga i Skorpija ce mozda na ludi kamen…

2024-06-30 Off By Admin

VAGA

Ne slutite sta zivot nosia mozda vam slede zaruke. Niste nista planirali, ali mozda pomislite stati na ludi kamen. Od vas se ceka  da budete zreli, mudri i racionalni. Mada ste zaljubljeni, ne biste morali da zurite sa zarukama.

 

SKORPIJA

Vise vam se ne duzi vasa emotivna veza jer ste sigurni u osecanja. Srce vas uverava da voli i stalno vam ukazuje na osobu koju voli. Posto je ljubav obostrana, mislite da je ludi kamen sledeci korak kojem se nadate. Ne zurite!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Mislite na nekoga, ali to je uzaludno jer vam nece biti uzvraceno. Uzaludno ste zaljubljeni i vreme je da se povucete dok jos mozete. Mislite da je to nemoguce, ali tek cete znati da nije kad ovih dana sretnete jednu osobu.

 

JARAC

Konacno sami i srecni  i konacno cete se naci oci u oci sa jednom osobom.  Mada niste verovali u mogucnost susreta, sada cete konacno verovati u sudbinu. Sama ce urediti da se sretnu vase misli i vasa srca. I da vas povede putem ljubavi.

 

VODOLIJA

Niste svesni sta vas vodi, a ne date priznati da vas vodi srce. Ono vas vodi ka jednom liku koji vas je do sada ignorisao. Situacija se menja i konacno cete imati sansu da vas srca vode.

 

RIBE

Ako ste do sada radili, bilo bi vreme da odmorite. Neko vas je zagledao i rado bi da vas upozna. Zeleo bi da mu budete saputnik ovoga leta, a i dok traje vreme godisnjih odmora. Pokazite da cete saciniti plan koji ce to omoguciti obomu.

Stranice: 1 2