Ponedeljak,utorak,sreda:Ovan grabi ka uspehu,Lavovi u dugovima,dok ce jedan znak sresti ljubav svoga zivota!      ,

Ponedeljak,utorak,sreda:Ovan grabi ka uspehu,Lavovi u dugovima,dok ce jedan znak sresti ljubav svoga zivota! ,

2024-06-30 Off By Admin

VAGA

Ovo ce biti u dani da razmislite sta dalje i kako cete. Vreme je da realizujete odredjene planove, a ne da sve ostane na recima. Zato okrenite se i cinite sve da ostvarite bas onako po planu koji ste sebi  zacrtali.

 

SKORPIJA

Da biste imali bolje dane, moracete da spustite loptu. Zato se malo osvrnite na svoje zivotno delo i ostanite mudri. Kako god, morate biti mnogo razumniji ovih dana i ne donositi ishitrene odluke, niti brze zakljucke.

 

STRELAC

Pokazite da cete se radovati jer cete imati  prilike za to. Pravi razlog ce biti jedno prelepo lice koje cete sresti. Bicete u momentu sigurni da ste sreli ljubav svoga zivota.

 

JARAC

Nemojte oklevati da pridjete osobi do koje vam je stalo. Bice to mnogo bolje i daleko sigurnije za vas, nego da se nadate. Ovo su dani da se uverite imate li sanse za novu vezu, ili je samo u pitanju zanos, a ne iskrena osecanja!

 

VODOLIJA

Skoro da ste postali nesigurni u sebe jer ne znate sta da mislite. Vase misljenje se menja iz sata u sat. Tako cete da se zamerite osobi kojoj je stalo do vas. Misli da navijate onako kako vetar duva, a to mu daje utisak da cas volite, a cas ne volite.

 

RIBE

Budite ovih dana svesni situacije i vreme je da je prihvvatite. Do vas je da se snadjete i izadjete iz situacije koja nije najbolja. Budite kao i uvek racionalni i pomirite se da zivot nosi i lose trenutke. Posle kise, dodje sunce i vas ce  cekati lepse raspolozenje.

Stranice: 1 2