Ljubav od 1. do 15.jula:Srodne duse,raskidi,tuge ali i velika sreca!

Ljubav od 1. do 15.jula:Srodne duse,raskidi,tuge ali i velika sreca!

2024-06-30 Off By Admin

VAGA

Vama ce ljubomora biti problem u prvoj polovini jula. Ako ste sada u vezi moguce je da ce vam smetati svako ko samo pogleda osobu do koje vam je stalo. No, treba da imate na umu da je jasno da je ta osoba iskrena, i da vas voli. Da treba da joj verujete.

 

SKORPIJA

U prvom delu jula cete biti fokusirani na karijeru. Radicete mnogo ali moramo da kazemo da ce vam se i isplatiti. Kada pricamo o ljubavi, jasno je da nazalost nista nece biti onako kako bi ste  zeleli, no polako. Doci ce sve na svoje pre ili kasnije.

 

STRELAC

Moramo da kazemo da je doslo vreme za ljubav. Vi cete biti znak kojeg ce zvezde nagraditi srecom u danima pred nama. Doslo je vreme da konacno dobijete ono o cemu ste mastali. Mnogo toga sledi, ali je vazno da znate da cete se mozda ludo zaljubiti.

 

JARAC

Ovo je vas srecan period. Upoznacete nekoga ko bi mogao da vas voli na pravi nacin. Jednom ovnu ste vazni i dragi i jasno je da treba da mu date priliku. Ako ste sada slobodni, vreme je da se to konacno promeni. Mislite o tome.

 

VODOLIJA

Odlicno cete biti raspolozeni. Bice ovo sjajan period. Ljubav ce vama biti na prvom mestu. Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ce prva polovina jula biti sjajna za vas i da je moguce da ce doci do toga da se neke vase zelje konacno ostvare.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Upoznacete ljubav svog zivota. Ako se to jos uvek nije desilo, ako ste sami i slobodni, imajte na umu da je samo pitanje dana kada ce doci do toga. Trebace vremena pre nego se vi zaljubite, ili pocnete vezu… No, ta osoba ce uci u vas zivot u prvim danima jula.

Stranice: 1 2