Slede tri nezaboravna dana samo ovim zodijacima!

Slede tri nezaboravna dana samo ovim zodijacima!

2024-06-29 Off By Admin

VAGA

I vi ste drage Vage medju zodijacima koji su oprezni. Ostanite i dalje jer vas jedna skorpija prati u stopu. Niste neko ko se zaljubljuje na prvi pogled, vec uvek gledate da procenite osobu. Da je procenite pre nego budete prevareni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Mada u stopu pratite jednu vagu, ona se ponasa ravnodusno. Verujte da nije ravnodusna, vec samo oprezna. Zeli steci pravu sliku o vama, pre nego sa vama udje u emotivnu vezu. Jasno je da to zeli. Ako je i vama stalo do nje, sta cekate?

 

STRELAC

Radite previse, ocekujuci da i rezultati vaseg rada budu sto bolji. Mozda biste trebali da malo predahnete i posvetite se drustvu. Uporno vas ceka i poziva, a i spremaju vam iznenadjenja.

 

JARAC

Srce sto vas vuce ka jednoj vodoliji, nikako da kuca slabije. Svakim danom kuca sve jace, gajeci iskrenu ljubav. I dok je pocinjete voleti tajno, ona se i dalje ponasa kao da ne primecuje. Budite otvoreni ovih dana i pridjite joj i recite bas sve sto nosite u srcu.

 

VODOLIJA

Okrenite se onome ko vas gleda i posmatra svakoga casa. Ne pravite se slepim, kao da niste nista primetili. Njena ljubav je ogromna, samo ne zeli da vas moli za paznju. Zeli da sami vidite i osetite da se radi o iskrenoj ljubavi.

 

RIBE

Samo napred i ne bojte se za rezultate i zaradu! Niste od onih koji trebaju da brinu, vec samo da drzite svoj pravac. Vreme je da se radujete uspesima koji slede, i jednim toplim ocima koje cete sresti. Susret samo sto se nije desio, pa cete se osecati pocastvovanim zodijacima zbog srece.

Stranice: 1 2