Prvi dani jula:Rakovi razocarani,Bikovima vreme tece,Skorpije ce morati da spuste loptu…

Prvi dani jula:Rakovi razocarani,Bikovima vreme tece,Skorpije ce morati da spuste loptu…

2024-06-29 Off By Admin

VAGA

Pocetak je novog meseca i novi dani slede nova sansa za srecu, pa mozda nesto ucinite za sebe.  Zasto ne doneti neke nove odluke? Mozda vam se okrene kolo srece i sve vam bude potaman!

 

SKORPIJA

Zasto  i dalje cutite, umesto da spustite loptu? Vreme je za velike promene na vasem emotivnom planu. Morate da nesto resite definitivno i zbog sebe i zbog voljenog bica. Definisite vezu.

 

STRELAC

Niste svesni onoga sto sledi i vreme je da se vase nade obistine. Pokazite  sta vas raduje i tako cete se moci osecati ponosnim. Vase misli ce se konacno srediti. Vodice vas tacno onoj koja ce vas voleti koliko i vi nju.

 

JARAC

Morate da nadjete sebe u haosu u kojem ste se nasli. Ne predajite se  svojim mislima ako nisu jasne i konkretne. Cilj vam mora biti ona kojoj se nadate i da razdvojite mogucnosti od svojih zelja.

 

VODOLIJA

Suvise ste ponosni i cak i da niste u pravu, ne date za pravo drugima. Bili biste mnogo srecniji da se ponasate drugacije. Pred vama je sansa koju morate prepoznati i bice idealna za vas novi pocetak srece.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Radujte se novoj sreci koja samo sto vas nije ponela. Bice u liku jedne osobe koju cete sresti i odmah zavoleti. Jedan slucajan momenat  pretvorice se u vecnost i vreme ce stati. Pogled dva para ociju reci svima da vase vreme tek dolazi. I vreme ljubavi.

Stranice: 1 2