Prvi dani jula:Rakovi razocarani,Bikovima vreme tece,Skorpije ce morati da spuste loptu…

Prvi dani jula:Rakovi razocarani,Bikovima vreme tece,Skorpije ce morati da spuste loptu…

2024-06-29 Off By Admin

Dok ce neki biti razocarani, drugi moraju biti svesni da vreme tece,  i da moraju da spuste loptu…

 

OVAN

Slede prvi dani jula. Ne brinete unapred,mnogo toga moze da se promeni. Period koji sledi, vas se tice i vasa sreca dok on traje. Kako god, zelite da sledite svoje srce i idete tamo gde vas vuce u danima pred nama. I do sada ste ga slusali i sledili njegov put.

 

BIK

Trenutno cinite na volju drugima i ispunjavate nametnute obaveze. Niste neko ko to cini ali se trudite sada jer nemate preca posla. Niste bas voljni za rad, ali morate biti voljni da razmislite sta dalje. Lose ste novcano.  Vreme tece mimo vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Ne zavaravajte se da ce vam se posreciti svaki put. Jedna osoba vam je verna, ali vi niste njoj. Morali biste joj dati podrsku bar sada trenutno. I ona vas podrzava u svemu i uvek, pa je red da joj se revansirate. Prvi dani jula donose promene.

 

RAK

Osecate se razocarano vezom sa voljenom osobom. Tek sada vidite ad je dosta sebicna u odnosu na vas. Vi cinite sve za nju, a ona za vas skoro nista. Vreme je da joj pokazete koliko je volite i jeste li joj zahvalni za sve! Prvi dani jula ce biti zanimljivi.

 

LAV

Ovo je poslednja sansa ili za raskid ili za novi pocetak srece. Vreme da priznate ljubav jednoj osobi ili da je zauvek pustite da ode. Ovako, niti ste u vezi, niti ste rastavljeni definitivno.

 

DEVICA

Nada je jedino sto vam treba i sto vas cini  osobom dostojnom da se bori za svoje snove. I ma sta vam se desavalo osatanite jaki. Neko vas jako voli i uziva u vasem drustvu. Sacekajte pravi trenutak za osecanja koja gajite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2