Druga polovina godine donosi srecu,a evo i kome!

Druga polovina godine donosi srecu,a evo i kome!

2024-06-29 Off By Admin

VAGA

Nemojte se mnogo dvoumiti vec pokazite svoju odlucnost. Nemojte ni da ispunjavate tudju volju, vec slusajte sebe. Mozda vam srce sapne da se radja ljubav kojoj ste se nadali, ali koja vas je iznenadila.

 

SKORPIJA

Prevareno se osecate  i gusi vas osecaj samoce i nostalgije. Ona koju ste voleli vec je negde daleko, a vi ste i dalje sami. Okrenite se svome srcu i gledajte da se oraspolozite i budete voljni za nove korake. Ne dajte da zivot tece mimo vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Neko vas ceka da mu pridjete i da mu pokazete da je dostojan vaseg drustva. Da li cete to uraditi licno ili cete cekati da vam se ukaze  povoljna prilika? Pokazite volju za zivotom. Nemojte da jedne oci placu zbog vas.

 

JARAC

Moracete mnogo raditi i ciniti sve da vam radno polje krene. Onda cete lako i sve ce vam biti dostupno. Nemojte da vas nerviraju neki komentari, i ne obracajte paznju. Srecu ste zasluzili i sreca vas i ocekuje tokom ovog perioda.

 

VODOLIJA

Vreme je da saberete sve sto ste hteli i sve sto biste mogli. Vase emocije su pomesane, a mogucnosti lose. Otrgnite se malo kako bviste popravili nesto u svome zivotu. Cinite ono sto vam je volja, a ne ono sto vam okolina naredjuje.

 

RIBE

Ne bojte se za  naredni period, pred vama je uspeh. Srce vam zeli biti neko ko ce da vas vodi. Dok gusite sopstvena osecanja, bavite se radnim poljem i tu vam nista nece kociti. Kada budete dobro startovali okrenite se jednoj osobi. Voli vas tajno i ceka odavno, pa znajte da nece jos dugo.

Stranice: 1 2