Ovnovima dani odluka,Bikovima novih koraka,Skorpiji i Jarcu da znaju sta hoce…

Ovnovima dani odluka,Bikovima novih koraka,Skorpiji i Jarcu da znaju sta hoce…

2024-06-28 Off By Admin

VAGA

Morate da se snadjete i da konacno donesete neke licne odluke. Vasa ocekivanja se moraju ispuniti. Ucinite nesto i sami da vasi koraci budu odlucni i zreli.

 

SKORPIJA

Osecate se kao da ste stavljeni pred neke vazne ultimatume.Verujte da je i dobro sto je tako. Vreme je da konacno znate sta hocete i da se izjasnite u tome. Postavite sebi konacno neke vazne smernice.

 

STRELAC

Pokazite da cete se snaci u koracima koji vas cekaju. Vreme je da sami snosite neke posledice. Od vas jedan jarac ocekuje da mu se posvetite i pokazite sta osecate. Ako gajite simpatije.

 

JARAC

Zaljubljeni ste u jednog strelca i vreme je da znate sta cete. Morate znati sta hocete, vezu ili avanturu. Ako osecate ljubav, morate je proslediti na pravu adresu. Nemojte gusiti svoja osecanja, vec ih ispoljite.

 

VODOLIJA

Mnogo ste nervozni i promenljivoga raspolozenja.Nekome smeta sto ste takvi, pa menjate raspolozenje. nadjite nacina da vam se raspolozenje trajno menja. Mozda bi vam u tome mogla pomoci jedna osoba koju gledate u zadnje vreme.

 

RIBE

Pokazite vise razumevanja kada je jedna skorpija u pitanju.  Vreme je da se okrenete boljim koracima i znate sta vam je ciniti. Primetili ste da vas prati i da vam ne da mira. Zar vam nije dovoljno jasno da je u vas zaljubljena ludo?Ludo zaljubljena, ali sa nedostatkom hrabrosti da vam pridje.

 

 

Stranice: 1 2