Tvoja ljubavna astro prognoza:Ovna ceka nova ljubav, Bika pomirenje, Blizance ljubomora…

Tvoja ljubavna astro prognoza:Ovna ceka nova ljubav, Bika pomirenje, Blizance ljubomora…

2024-06-27 0 By Admin

 VAGA

Naredni dani vama nece doneti nista posebno. Ali, to ne znaci da treba da ocajavate. Imajte na umu da moze da vam bude lepo, cak i ako ste slobodni. Jednostavno receno, nekada je bolje biti sam… Nego kraj nekoga ko ne ume da cuva ono sto sa nama ima.

 

 SKORPIJA

Ljubavna prognoza za vas je uspesna i povoljna. To je ono sto je vrlo vazno da kazemo. Sledi vam period kada bi ste mogli upoznati nekoga ko ce vasem zivotu konacno dati jedan novi smisao. Da napokon dozivite pravu ljubav, i da konacno kraj sebe imate nekoga ko vas voli iznad svega.

 STRELAC

Vi, koji ste slobodni, naredni period cete pamtiti samo po lepom. Dakle, moguce je da cete upoznati nekoga ko bi vasem zivotu mogao doneti divan smisao. Moguce je da ce doci do ljubavi na prvi pogled. Bilo kako bilo, napokon cete upoznati nekoga ko ce vas voleti iznad svega.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 JARAC

Moramo da kazemo da je doslo vreme za srecu. Vasa ljubavna prognoza je povoljna. Napokon vam sledi ostvarenje jedne velike zelje. Mozda cete, cak, upoznati nekoga, ko je spreman da vas voli svim srcem. Isto tako, vreme je da se prepustite… Neka vas vodi srce, ono ovog puta zna sta je za vas najbolje.

 

 VODOLIJA

Vodolija o kojoj mislite oseca isto prema vama. To je jako vazno da kazemo. Razmislite o tome, da vi ucinite prvi korak. Nije to nikakva greska. Fokusirajte se na sebe i na ono do cega vam je stalo. Ako pustite da vas vodi srce, ono ce umeti da vas odvede u pravom smeru.

 

 RIBE

Konacno, period za srecu. Vama sledi ostvarenje jedne velike zelje. Ako ste sada u vezi, mozda cete, jednostavno, ovog puta dobiti dokaz ljubavi. Dokaz necije emocije, pre svega. Mozda naredni period bude i onaj kada cete biti zaproseni. Svakako da je izvesno da ste vi voljeni.

 

Stranice: 1 2