Naredna tri dana: Rakovi preumorni, Vage u dilemi, Skorpijama i Ribama srecne vesti…

Naredna tri dana: Rakovi preumorni, Vage u dilemi, Skorpijama i Ribama srecne vesti…

2024-06-27 Off By Admin

VAGA

Jedan ce vas lav baciti u dilemu i nece vam biti lako. Vreme je da se okrenete najboljemmogucem resenju. Bicete jako iznenadjeni necim sto vam bude predlozio. I bice na obostranu radost.

 

SKORPIJA

Ocekujete srecne vesti i nikako da se one usmere do vas. Ne brinite, samo sto vam nisu stigle. Radovacete se kao malo dete, kada cujete  bas ono cemu ste se nadali. I vasa sreca ce biti ogromna. Mozda to budu i dugo zeljene reci.

 

STRELAC

Budite bez brige da  vas nece hteti sreca ovih dana. Vreme je da i vi malo uzivate i da se  radujete. Mada niste bili sigurni da vas jedna osoba simpatise, shvaticete da vas cak i voli. I do sada skrivena osecanja  izlice se kao reka.

 

JARAC

Neko ce vam dati krila, a mislili ste da vise nikada necete voleti. Pred vama susret koji ce da promeni ceo vas zivot. Od vas se cekalo da budete optimista i da cinite nesto na putu nove srece. Niste, ali ce vas naci sama.

 

VODOLIJA

Niste bas zadovoljni onim sto vam se desava, ali cutite. Mozda gresite jer biste morali da pokazete kako vam je i sta vam se ne svidja. Bolje je da resavate problem na vreme, nego da ga zanemarujete, pa da kasnije bude gore. Pokrenite se umesto sto cutite.

 

RIBE

Budite svesni da vas cekaju lepi dani.  Vreme je da se odmah oraspolozite, jer samo tako cete moci da cekate srecne vesti. Cak i da ih ne ocekujete, nemojte pokazati. Strpljenje je pola resenja, pa dok ne cujete ono sto ste se nadali, ostanite strpljivi.

Stranice: 1 2