Naredna tri dana: Rakovi preumorni, Vage u dilemi, Skorpijama i Ribama srecne vesti…

Naredna tri dana: Rakovi preumorni, Vage u dilemi, Skorpijama i Ribama srecne vesti…

2024-06-27 Off By Admin

Neki su preumorni, neki u dilemi, ,dok neki cekaju prelepe vesti…

OVAN

Budite odlucni sta hocete i nemojte samo da pravite planove. Pokazite da cete preci sa reci na dela. Od vas se ocekuje da obratite paznju na jednu  osobu. Ona vas gleda sa ljubavlju u ocima.

 

BIK

Mnogi vas nikako ne razumeju i vreme je da se usmerite objasnjenjima koja  zelite dati. Svakako imate razloga da se osecate lose, ali nemojte da krivite druge. Sada snosite posledice svoje pogresne odluke

.

BLIZANCI

Budite odredjeni u tome sta zelite i do cega vam je stalo. Jednoj ste osobi mnogo vazni i pokazite joj istom merom. Neka budete razlog njene srece u danima sto slede. A povod za srecu je svakako ono sto oboje osecate.

 

RAK

Preumorni ste mada jos uvek imate nekih obaveza da zavrsite. Pokazite da cete se snaci na vreme. Ako zelite i vi malo odmarati, pozovite prijatelja za pomoc. Zasto vam i sluze? Mnoge ste zaduzili da vam izadju u susret.

 

LAV

Jedan cete predlog dati jednoj vagi i ostavicete je u dilemi. Mozda je to veliko iznenadjenje za nju. Jednostavno ce je zateci vas predlog, ali i znatno obradovati.Pred vama neizvesnost cekanja na ishod.

 

DEVICA

Pred vama tezak period u kojem ce ovi dani da budu dani novih koraka. Vasa je sreca  jos uvek na cekanju, pa vam nece biti lako. Bas kao sto ste do sada bili optimista, budite i do sada.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2