Skorpija i Jarac: Zodijaci iza cije ravnodusnosti kuca veliko zaljubljeno srce!

Skorpija i Jarac: Zodijaci iza cije ravnodusnosti kuca veliko zaljubljeno srce!

2024-06-26 Off By Admin

Onaj koji ima veliko zaljubljeno srce, samo sto se plasi da pokaze sta oseca… Ima strah od ljubavi jer je bio razocaran vise puta…

JARAC

Nema dileme da je to osoba koja naizgled deluje ravnodusno, odmereno i vrlo oprezno. Ona koja gleda svoj pravac. Sto zna sta hoce i koliko moze da se upusti u neke situacije za koje nije sigurna u ishod. Koja ce moci sve sto pomisli, a da pritom to radi oprezno i savesno. Ima veliko srce i nikada nece povrediti druge.

Bice da niste znali da se iza ravnodusnosti jarca, krije velika ambicija. Da u sebi nosi veliko i zaljubljeno srce koje zna da voli. Ona osoba sa srcem koje nikada nece graditi srecu na tudjoj tuzi. Niti svoju ljubavnu srecu nece graditi na tudjim suzama.

Pa i ako se zaljubi i zavoli nekog vec zauzetog, osobe u znaku Jarca, znace da se povuku. Odustace cak i po cenu svoga bola i po cenu slomljenog srca. Vec su imale emotivna razocarenja i nista ih nece spreciti da odustanu kako ne bi povredile necije drugo zaljubljeno srce.

Mada se znaju boriti protiv sudbine koja im nije naklonjena, nekad su tuzne i usamljene. Cesto vaze za naivne osobe, ali njihova naivnost je samo njihova ogromna dobrota duse. One znaju da vole iskreno i nezno, ali i takve nezne osobe, volece vas kao niko do sada. I ono sto svi sanjamo i prizeljkujemo, volece vas trajno.

Ako  trazite zivotnog saputnika i emotivnnog partnera, oni su vam prave osobe za ispunjenje vasih zivotnih zelja.

 

 

 

Stranice: 1 2