Skorpija i Jarac: Zodijaci iza cije ravnodusnosti kuca veliko zaljubljeno srce!

Skorpija i Jarac: Zodijaci iza cije ravnodusnosti kuca veliko zaljubljeno srce!

2024-06-26 Off By Admin

Mada ovi znaci ne pokazuju svoje emocije cesto, ipak cete se uveriti u suprotno. Ovo su zodijaci iza cije ravnodusnosti kuca veliko i zaljubljeno srce!

SKORPIJA

Vasa sreca se ne moze meriti kada vam se uzvrati osecanjima na vasa osecanja. Ipak se to ne desava tako cesto, jer ni vi niste neko ko svoja osecanja ispoljava tako cesto.

Ne osecate se bas tako cesto bas iz razloga sto uvek stajete na pola puta. Vasa sreca kratko traje jer vas uvek ponese prebrzo. Ponese vas i nosi vas kao vetar. Od vas se ocekuje da budete mnogo oprezniji kada se zaljubljujete. Mada se srcu ne moze naredjivati, ipak budite  mnogo razumniji i svesniji moguceg slomljenog srca.

Ne morate svaki put pustiti da vas vodi samo vase veliko i zaljubljeno srce. Neki put neka se ukljuci i vas razum, kako ne biste otisli stranpouticom. Neka malo vas razum proceni da li cete imati sanse i cemu se mozete nadati. Ako pustite  da vas odmah vodi srce puno zanosa, mozete se jako razocarati.

Za vase srce je bolje da budete tihi i odmereni i da se malo drzite po strani. Nemojte da gusite osecanja srca, ali nemojte ni odmah pokazati simpatiju. Verujte da cete tako samo da sebi olaksate. Budite svesni desavanja  oko sebe, ali ostanite i dalje ravodusni.

Tek kada osetite da sa druge strane slede osecanja simpatije, ucinite da i vasa osecanja krenu put prave adrese. Tako cete biti mnogo srecniji, a jako daleko od razocarenja. Vreme je da osoba koja vam se dopada shvati da niste ravnodusni. I da se iza vase ravnodusnosti krije veliko zaljubljeno srce!  Srce koje ce voleti vise od svih drugih do sada!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2