Cetvrtak,petak,subota:Slede tri idealna dana za neke znakove zodijaka!

Cetvrtak,petak,subota:Slede tri idealna dana za neke znakove zodijaka!

2024-06-26 Off By Admin

VAGA

Mozda su ovo tri idealna dana za bolje sanse, pa pronadjite ih. Vreme je da prepoznate ono sto vama odgovara. Pred vam je odlicna prilika za zaradu. Ne odbijajte sansu da dobro zaradite.

 

SKORPIJA

Pred vama su dani puni neizvesnosti, pa ce vam biti preteski. Vreme je da se trudite da odrzite raspolozenje bar malo. Nemojte da unapred mislite da ce da bude sve crno, kada uvek postoji sansa za bolji ishod.

 

STRELAC

Vasa ocekivanja ce vas usmeriti u jednom pravcu. Vreme je da se odredite  u kojem cete pravcu i da odvojite prioritete. Razdvojite vazno od vaznijeg i neka se zna sta su vam ciljevi. Mozda u ciljeve ubrojite i jednog ovna koji vam se dopada.

 

JARAC

Budite verni sebi i pokazite da cete slusati srce. Vasa ljubav u srcu vas tera ka jednoj osobi. Budite slobodni da joj pridjete i zamolite je za izlazak.  Bicete iznenadjeni obrtom stvari kakvom se niste nadali.

 

VODOLIJA

Dani neizvesnosti su pred vama i cekate na jedan korak. Partner ce vam nagovestiti da zeli da se izjasnite i postavice vam uslov. Niste ni pomislili da ce u ljubavi biti postavljani i uslovi kako biste dosli do srece.

 

RIBE

Mozda niste znali da je do srece put dugacak i pun neizvesnoisti. Mada se radujete jednoj osobi, nije sve u dobrom raspolozenju. Nije sve u nadi, vec i da se trudite da ostvarite svoje nade. Trenutno mislite da ste zapali za oko jednom jarcu, ali morate se uveriti.

Stranice: 1 2