Dok Vage i Ribe ne kriju zaljubljenost, Skorpije i Strelci su ravnodusni…

Dok Vage i Ribe ne kriju zaljubljenost, Skorpije i Strelci su ravnodusni…

2024-06-25 Off By Admin

VAGA

Iz dana u dan vas nosi zaljubljenost i rado biste je ispoljili pred celim svetom. Rado biste svima rekli da volite jednu ribu, ali ona se ponasa kao da to ne primecuje. Saznajte i zasto?

 

SKORPIJA

Zaljubljenost prema jednom strelcu vas vodi i osvaja. Osecate se lepo dok vas nosi ta plima osecanja. Mozda je vreme da saznate sta oseca osoba u koju ste zaljubljeni. Ne zanosite se previse, dok ne saznate sta je u njenom srcu.

 

STRELAC

Zasto ste i dalje  ravnodusni prema osobi koja vas dugo posmatra  i tajno voli? Svi znaju da je zaljubljena u vas, samo ste vi slepi kod ociju. Probajte da  budete obazrivi i da procitate  da je to mozda vasa velika ljubav na pomolu.

 

JARAC

Borite se sa obavezama i trudite se da ih obavljate kako treba. Ipak vas  dekoncentrise jedan bik koji vam je zaposeo srce. I kako god zelite biti vredni i savesni, ipak cete malo zaostati. Nemojte se osecati krivim sto trpi vase radno polje. U pitanju je vasa sreca.

 

VODOLIJA

Vase raspolozenje se menja i vreme je da budete spremni da se sredite.  Osecate kao da gubite mesto u srcu jedne osobe. Da li je samo to u pitanju, ili je i to sto vas vise ne uvazava kao pre? Do sada je bilo po vasem, a sada se sve okrece u suprotnom smeru.

 

RIBE

Zaljubljenost prema jednom strelcu ce i vase srce da obuzme. Vreme je da shvatite da ga volite i nemojte kriti sta osecate. Ako i dalje budete gusili sopstvena osecanja, nista od ljubavi koju gajite. Nadjite nacina da do njega dodju vase misli. Povedite ozbiljan i otvoren razgovor na temu ljubavi.

Stranice: 1 2