Vodolija donosi odluke,Jarac svestan neuzvracene ljubavi,Strelcu i Skorpiji novcana dobit…

Vodolija donosi odluke,Jarac svestan neuzvracene ljubavi,Strelcu i Skorpiji novcana dobit…

2024-06-23 0 By Admin

VAGA

Svidja vam se jedna  devica i vec gajite izvesna osecanja prema njoj. Ona ima osecaj neuzvracene ljubavi  jer joj steti splet nekih losih okolnosti. Prezaposlena je, pa nikako da odvoji vreme da se sretnete i krenete u vezu, mada vas vec voli.  Ipak cete se sresti na pola puta! Malo vase pomoci, malo njenog truda da uskladi obaveze, i bicete zadovoljni i srecni oboje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Mnogo ste  radili, cak i previse za jednu osobu. Koliko god ste radili, jos vise ste zaradili, pa cete tek da slavite.Vama sledi novcana dobit za vas rad i trud, pa uz zaradu i lepa novcana dobit, kao bonus i pohvala.Samo nastavite  tako, vec krcite put da budete u ravni sa najjacim po priznanjima i pohvalama.

 

STRELAC

Kao da ste se opkladili na  jedan veliki uspeh, pa tezite ka  njemu. Istovremeno deluje da zelite da se takmicite sa jednom osobom. Tako cete u igri dokazivanja da ostvarite velike radne zadatke i obavite ih uspesno, za razliku od mnogih.  Za vasa radna zalaganja, za idejna resenja na radnom polju, sledi vam novcana dobit i velike povlastice. Stacete rame uz rame sa onom sa kojom ste se takmicili, ali na obostrano zadovoljstvo.

 

JARAC

Razmisljate kako mnogo cinite za jednu osobu, a ona to nikako da primeti!  Varate se, jer je ona to primetila odavno. Problem je sto vase udvaranje i znaci paznje, deluju nametljivo, pa stvarate los utisak. Druzite se, saljite joj sitne znake paznje, i budite duhoviti.  Vezace se za vas kao da vas poznaje odavno i tek ce vas kao takvu osobu zavoleti.

 

VODOLIJA

Odavno ste podigli ruke od jedne ribe jer nikako da obrati paznju na vas.Cinili ste bas sve da vam  se posreci, ali vam se nece dati da  uspete.Donecete odluku da cete morati odustati i okrenuti list, pa poci dalje. Dugo ce vas kociti osecaj neuzvracene ljubavi, za neke nove korake. Kao i sve drugo, proci ce s vremenom kad neka nova ljubav zablista na vidiku.

RIBE

Svasta vam se izdesavalo, pa u nove dane idete sami.Jos niste spremni za nove korake, pa ni novu emotivnu vezu. Neko vas voli i cinio bi sve za vas, ali niste spremni za novi korak. Zato se ponasate kao da ne primecujete to, jer ne zelite nikome uliti laznu nadu.Bolje da budete posteni,nego da budete nefer igrac, kao sto je vama bio neko!

Stranice: 1 2