Vodolija donosi odluke,Jarac svestan neuzvracene ljubavi,Strelcu i Skorpiji novcana dobit…

Vodolija donosi odluke,Jarac svestan neuzvracene ljubavi,Strelcu i Skorpiji novcana dobit…

2024-06-23 0 By Admin

Razlicita osecanja ovih dana, pocev od ljubavi, tuge zbog  neuzvracene ljubavi,pa do novcane dobiti ovim znacima…

OVAN

Vreme je za neke bolje i nove korake kakve odavno niste cinili.  No, i za odluke. Samo se okrenite napred svojim prioritetima, ali odvojte  sve zelje. Nije cudo sto ih imate mnogo, imaju ih svi. Vi do sada niste znali da morate da razdvojite one manje bitne, od  vise bitnih. Tezite da idete jednu po jednu zelju, umesto sto krenete za svima pa ne znate sta hocete!

BIK

Sve ce vam se zamrsiti u glavi pa necete znati ni sta hocete, ni  kako da se postavite.Pazite da ne upadnete u klupko zelja, iz kojeg necete znati naci svoje prioritete. Moracete svoja osecanja srca da drzite pod kontrolom, kako ne biste  nekoga nesvesno povredili. Mozda vec osecate da necete dalje od neuzvracene ljubavi i da vam se ne da sreca,a mozda vas cekaju i neke odluke.

 

BLIZANCI

Trebace vam jos malo strpljenja za ono sto zelite. Od vas se ceka da pokazete da cete i biti strpljivi. Od neuzvracene ljubavi ste vec odustali, cim ste uvideli da joj  niste sudjeni. Da jeste, sta ste sve ucinili za jednu osobu, do sada bi vam odavno prisla i pokazala makar simpatiju.

 

RAK

Osecate da se blizi nesto sto za vas nikako nece biti povoljno.Vas osecaj vas prati i nikad vas do sada nije izneverio ni u jednoj situaciji.Mada se sada u sebi molite  da vas prevari i da bude lazan, duboko u dusi verujete da predstoji nesto sto nece ispuniti vase zelje.Vreme je da o svemu razmislite, i za odluke.

 

LAV

Svesni ste ljubavi koja vam je u srcu  i jasno je svima i kome biste je poklonili. Jos jedino vi bezite od istine i neuzvracene ljubavi od strane one koju volite.Nemojte se ni sa cime da mirite, vec pokazite da volite  svim srcem i svom snagom. Izjavite joj ljubav koju osecate, umesto sto bezite, smatrajuci da vas ceka poraz neuzvracene ljubavi.Nikad ne recite, nikad!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Imate srce u grudima koje vas vuce ka jednoj vagi, a razum na drugu stranu od nje. Dok vase srce zeli da se posveti  osobi koju volite,  vas razum vas upozorava da cete stetiti svojim radnim obavezama. Bice dobro da uspostavite ravnotezu izmedju obaveza i osecanja. Niti popustajte u poslu, niti  se suprostavljajte srcu! Bicete zadovoljni!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2