Tri dana za tri srecnika:U naredna tri dana to ce biti ovi znaci!

Tri dana za tri srecnika:U naredna tri dana to ce biti ovi znaci!

2024-06-23 0 By Admin

VAGA

Niste svesni koliko vas promena ceka za ova tri dana. Vreme ce vamici na ruku, pa iskoristite sve svoje sanse.Nesto sto ste dugo planirali, moci cete da zapocnete sa realizacijom.Bilo da se radi o vasem radnom polju, biznisu ili jednoj odredjenoj osobi.Dok su okolnosti dobre, cinite sve sto mozete!

 

SKORPIJA

Osecate se tesno u svojoj kozi ovih dana i smatrate da niste rodjeni za srecnika. Kako samo i koliko mnogo gresite! Neko ce vam prici i konacno cete sa njim da udjete u vezu.Neko koga ste nosili u srcu, i bio vam je tako blizu, a tako daleko. On ce od vas uciniti srecnika ovih dana jer ce postati vasa prava ljubav, i vi njegova!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Uvek zelite sve najbolje, pa ce i sada tako biti. Ne ocekujete nista, nego se trudite za sve sto zelite! I ovih cete dana mnogo raditi i necete zaliti truda. Sledi vam uspesno zavrsen posao, i vrlo lepa  novcana nadoknada za vas trud i rad. Taman da od odlicne zarade kupite nesto svome voljenom bicu.

 

JARAC

Vas partner nije bas neko ko voli mnogo da prica i da se razbacuije osecanjima.Vise  vas voli srcem, i vise vam pokazuje svojom paznjom. Mada cesto posumnjate u njegovu vernost, sada ce vas jako iznenaditi i tako uveriti da vas voli, i misli na vas. Priustice vam lep poklon kao znak paznje, i prijatno vas iznenaditi.

 

VODOLIJA

Osecate se krivim sto ranije niste reagovali na ponasanje jednoga bika.Tek sada shvatate njegovu prirodu i njegovo bahato ponasanje u nekim momentima.Uvek ste mu povladjivali jer ga jako volite.Ipak ovih dana cete morati da promenite nacin ophodjenja prema njemu.Vreme je da uvidi da mnogo gresi prema vama.

 

RIBE

Necete raditi nista manje u narednim danima, za razliku od prethodnih. Razlika je jedino sto ce vam se militi da radite i ispunite obaveze. Ne zelite opomene, a stalno ste  pod pritiskom da li cete ispuniti ocekivanja  svojih pretpostavljenih. Neko vam se svidja, a vezan je za vas radni prostor. Zato zelite da radite i da se dokazujete, a i vreme je da zablistate!

Stranice: 1 2