Tri dana za tri srecnika:U naredna tri dana to ce biti ovi znaci!

Tri dana za tri srecnika:U naredna tri dana to ce biti ovi znaci!

2024-06-23 0 By Admin

Naredna tri dana ce biti namenjeni ovim znacima, jer slede tri dana za tri srecnika!

OVAN

Pred vama su tri naredna dana od kojih ne ocekujete mnogo. Ne ocekujete jer su takve mogucnosti da se tu moze bilo sta trenutno menjati.I ne slutite promene koje ce se desiti, i koje ce od vas uciniti srecnika.Jedan susret ce da odigra kljucnu ulogu i da u vama probudi osecaj da ste sreli srodnu dusu.

 

BIK

Uzivacete u drustvu ovih dana, ali se nemojte nadati da ce se posao uraditi bez vas.Ono sto vas ceka, niko ne moze da uradi kao sto biste to vi. Poznajete svoj posao i imate inteligenciju da resite sve, pa i na laksi nacin. Prijatno cete iznenaditi kolege jer  ste u radnoj grupi koja zavisi od vas najvise.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Mogli biste malo  vise da date oduska sebi.Nametnuli ste more obaveza koje vas gone i teraju  napred.Ipak da biste  uspeli sve na vreme da obavite, treba vam i malo odmora. Mozak bolje radi kada ste odmorni i cili, pa rasporedite svoje obaveze tako da nadjete vremena za sve po malo.

 

RAK

Ako mozete ovih dana da pustite sve kraju, bilo bi po vas bolje. Ovako se osecate umorno ,ali i bez volje i snage.  Iza vas su dani koji su vam doneli neke manje lepe stvari, pa u narednim danima bi bilo dobro da ucinite  nesto za sebe samo. Oraspolozite se, druzite se, ako nista drugo, smejte se vise!

 

LAV

Najveca vam je zelja  jedan susret koji bi od vas ucinio srecnika. Nikako da se desi, pa makar se nasli i u  zajednickom drustvu. Mozda mislite tako sto niste ni razmisljali kako biste se postavili u datoj situaciji. Sigurno biste bili zbunjeni, mada mislite da biste ostali jaki i pravi lav!

 

DEVICA

Naredna tri dana su tri dana za tri srecnika i  ne ocekujete da cete to biti ikada.Mada zivite pesimisticno gledajuci svet, budite optimista.Od vas jedna osoba ocekuje odgovor, a srescete se sa jednom drugom. Razmislite o osecanjima jer ih imate za obe osobe.Prema kojoj ce  se okrenuti vase srce i pobediti jaca ljubav?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2