Sreda,cetvrtak,petak:Ljubav ce konacno da usledi za neke znakove zodijaka!

Sreda,cetvrtak,petak:Ljubav ce konacno da usledi za neke znakove zodijaka!

2024-06-23 Off By Admin

 VAGA

Ljubav je ono sto vam fali za srecu ali moramo da kazemo da je jasno da osoba do koje vam je stalo nije iskrena prema vama. Ona nije vasa srodna dusa i nece to biti ma koliko da vi to zeleli. Doslo je vreme da krenete dalje i fokusirate se na svoje potrebe.

 

 SKORPIJA

Ono sto treba da znate jeste da ce ovo biti dani za velika desavanja. Sreca ce biti na vasoj strani i moguce je da cete dobiti ono do cega vam je najvise stalo. Imajte na umu da je sada mnogo toga na vama. Vi donosite konacnu odluku.

 

STRELAC

Nemojte odustajati od svojih planova. Vazno je da znate da postoji neko ko je spreman da se bori za vas. Dakle ovo mogu biti dani kada ce zelje da se ostvare. Ucinite onako kako nalaze srce i znajte da nema sumnje da cete moci da kazete da ste dobili ono sto ste zeleli.

 

 JARAC

Konacno cete moci da kazete da ste dobili novu zivotnu sansu. Da postoji neko ko je spreman da se bori za vas na pravi nacin. Dakle dolaze dani kada cete moci da napredujete na polju emocija, ali nece biti lose ni kada je u pitanju posao.

 

VODOLIJA

Ovo ce biti dani tokom kojih cete dobiti ono sto zelite. Tri dana koja su pred nama bez imalo sumnje donose ljubav. Ucinite onako kako nalaze srce. Slede vam dani za velike stvari i morate znati da je mnogo toga na vama.

 

 RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da znate sta je ono sto zelite. Cekaju vas neke velike odluke. Bitno je da ne obecavate ono sto ne mozete da ispunite. Budite iskreni pa i po cenu toga da nekome slomite srce.

Stranice: 1 2