Ponedeljak,utorak i sreda:Vreme za nove sanse i srecu ovim znacima!

Ponedeljak,utorak i sreda:Vreme za nove sanse i srecu ovim znacima!

2024-06-23 0 By Admin

VAGA

Obaveze vas zovu i morate im se odazvati. Svesni ste da zavisite od svoga posla, makar bili nezadovoljni.Kao i mnogima, i vama se cini da ste zasluzili daleko i laksi i bolje placen posao. Necete moci da menjate nista, pa budite zadovoljni da sve ostane kako treba.Ipak ste u zlatnoj sredini.

 

SKORPIJA

Konacno se ovih dana zvanicno ostvaruje vas dugogodusnji san.Zato vas nista ne sme spreciti da ovih dana uzivate  u tome. Samo se prepustite pozitivnoj energiji, ona ce da vas vodi. Vreme za srecu i ostvarenje snova nikada nije kasno. Zato cete ovih dana osecati da je doslo vasih pet minuta.

 

STRELAC

Neke vase situacije ukazuju na nedostatak vase hrabrosti, ili cak samo nesigurnosti. Razmislite ovih dana gde ste gresili i gde ste to slabi.Ne dozvolite da vas neko pokoleba i da se zbunite u srcu.Zelje rasporedite i tacno odredite  kako cete i sa kojim planom da im prilazite.

 

JARAC

Svidja vam se jedan strelac, ali nikako da vas ohrabri ili da vam posalje bar slucajan pogled. Jasno je jedno, a to je da se ne buni na vase poglede.To sto za sada ne reaguje kao da vas ne primecuje, ne znaci nista.Da vas nece ignorisati, tek cete shvatiti ovih dana. Smesi vam se sreca i obostrana ljubav.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Niste zainteresovani za nova zbivanja, jer se do sada svasta izdesavalo. Neka turbulentna desavanja su oko vas bivala i desavala se nova.Tek cete moci da se osecate spremnim za nove korake kada dobro saberete sva zbivanja.Osecate  kao da vam je nesto vazno promaklo.Morate uvideti sta!

 

RIBE

Za srecu vam ne fali mnogo jer ste skromni i nezni.Treba vam drustvo jedne osobe, njena paznja i postovanje. Na putu ste da je osvojite i nove sanse za to ce vam se tek ukazati.Pridjite joj i recite sta  osecate i verujte da ce vam osecanja biti uzvracena. Odavno ste jedno drugome u srcu, ali niste imali sanse da se sretnete.

 

Stranice: 1 2