Ovo je najbolji horoskop koji cete ikada procitati:Istina o svakom znaku!

Ovo je najbolji horoskop koji cete ikada procitati:Istina o svakom znaku!

2024-06-23 0 By Admin

 VAGA

Neko ste ko je spreman da bude oslonac, prijatelj, rame za plakanje. Samo je vazno da naglasimo da je vama takva osoba potrebna. Da i vi pronadjete nekoga ko ce vam biti oslonac i ko ce umeti da voli iskreno. Vi ste znak sacinjen od ljubavi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

Moramo da kazemo da ste znak koji je spreman da se bori za ono sto zeli. Vi ste zapravo osoba koja nikada ne odustaje od onog sto naumi. Posteni ste i igrate psoteno i fer, ne gradite srecu na tudjim suzama, ali nikada i ne odustajete od svojih namera.

 

STRELAC

Najuporniji od svih. Moramo da kazemo da je strelac znak koji ne odustaje od onog sto naumi. Kada voli, daje sve od sebe, i u stanju je da pokloni i svoju dusu, ali i da je uzme. Vazno je da naglasimo da je ovo jedan od najiskrenijih znakova.

 

 JARAC

Znak koji kada voli, voli najvise sto moze. Isto tako, kada mrzi, njegova mrznja nema granicu. Vazno je da kazemo da je jarac znak koji za pravu ljubav cini bas sve, ali isto tako, kada odluci da ode i da nekome okrene ledja, zauvek ih je okrenuo.

 

 VODOLIJA

Moramo reci da je ovo znak o kojem se najmanje zna. Ukratko receno, vodolija je neko ko je i najveci prijatelj i najgori neprijatelj. Sa ovim znakom je sve moguce ali je vrlo opasno imati je za neprijatelja. Sve dok ste prema ovom znaku dobri on ce biti jos bolji prema vama. Skoro da nema boljeg coveka, ali ni veceg zlopamtila…

 

 RIBE

Nezne, iskrene, osecajne. Znak koji je odan i koji voli, koji ume da se bori za ono sto zeli. Jako je vazno da kazemo da je ovo neko na koga mozete da se oslonite. I niko vas nece voleti neznije nego divna riba kojoj je ljubav na prvom mestu.

Stranice: 1 2