Strelac i Vodolija:Ova dva znaka ce sudbina zauvek spojiti i nagraditi srecom!

Strelac i Vodolija:Ova dva znaka ce sudbina zauvek spojiti i nagraditi srecom!

2024-06-21 0 By Admin

VODOLIJA:

Niste samo vi onaj ko se bori za neciju ljubav, i za vas se bori neko! Da je tako resila sudbina, uskoro cete i sami da saznate. Vreme je pred vama da se okrenete  jednoj osobi koja vas zeli celim svojim bicem. Nije da ni vi ne volite nju, vec ste spremni da jos idete napred.

Ono sto se tice vaseg radnog polja,zelite da se ostvarite na njemu. Bez obzira sto volite jednog strelca i zelite se izborite za njega, vi zelite biti nezavisni. Zato gradite svoje gnezdo, boreci se da ga pretvorite u svoj topli dom i kutak za vase voljeno bice. Ne zelite da misli da  ga volite stoje isto  stekao, radio i mucio se.

Kada se bolje sagledaju stvari u vasim zivotima, oboje ste sve sto imate, sticali zbog onog drugog. Zato ste sada dve izgradjene licnosti, dva bica koja se vole. Pred vama je ljubav koja ce vas povesti, mada vec gazite prepreke. Osecate ljubomorne zaoke oko sebe, i slusate kako uvek neko iz okoline  zeli da vas posvadja sa voljenim bicem.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Spremaju vam spletke, cine cuda, a vreme je da na svoju vezu stavite veliki pecat. Uprkos svima, uprkos onima sto brane vasu vezu i zele vas videte rastavljene, vi cete uspeti!  Neka su ljudi protiv vas, oni su samo ljubomorni na vasu ljubav i vasu srecu. Vazno je da je sudbina na vasoj strani.

Vi imate strpljenje, a vas partner moc, pa ste idealna kombinacija. Sudbina ce vas uskoro nagraditi srecom za trpeljivost i sve isplakane suze!

 

Stranice: 1 2