Dani koji su pred nama ce biti garancija za srecu ovim znacima!

Dani koji su pred nama ce biti garancija za srecu ovim znacima!

2024-06-21 0 By Admin

VAGA

Ako i dalje budete nesigurni u osecanja i svoje daljnje planove, nista od svega cemu se nadate. Potreban je jasan osecaj vase cvrste volje i sigurnosti sta zelite i osecate.Takav osecaj ce biti garancija za vasu srecu jer znate sta hocete i sta radite. Neko vas ceka da se izjasnite i nada se da cete biti sigurni u odluke.

 

SKORPIJA

Jasno je da morate da se okrenete novim i lepsim stvarima. Vreme je da se uozbiljite i pocnete se baviti boljim stvarima.Onim koje ce vam uliti novu nadu  i vratiti veru u sve. Dugo ste usamljeni i bez snova, sada je vreme da vam neko bude vetar u ledja.I da vam da razlog za snove.

 

STRELAC

Nekoga ste ocarali i postali ste mu garancija da moze da vam se nada. Dani pred vama ce vas dodatno povesti novim nadama i probudice u vama nove zelje. Vreme je da budete svesni osecanja prema jednoj osobi. Pokazite joj da vamje stalo donje i ad cete uciniti bas sve da vam se nadje u blizini.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Neko vam se svidja i pravo je vreme da budete spremni da se suocite sa njom.Posaljite joj neki signal, obradujte je i iznenadite sitnim znacima paznje. Tako cete otkraviti njeno srce, a i lakse cete ga pridobiti.Vas smeh i dobro raspolozenje, bice garancija da cete je osvojiti. Ne voli ozbiljne face.

 

VODOLIJA

Jedna riba zeli da vam se poveri, ali se plasi da cete je ismejati. Zato pazite malo oko sebe ko vas posmatra i ko ce vam prici. I vase je srce zeljno ljubavi, pa gledajte da i sami budete neko ko ce joj izaci u susret. Vreme je da primetite ono sto vas uporno gleda i posaljite mu znak obozavanja.Bice obradovana i srecna do neba na samo jedan vas mig.

 

RIBE

Rado biste jednoj vodoliji poverili osecanja svoga srca.Ma koliko god bili sigurni u sebe, morate znati da je situacija neizvesna. Mozda je vasa sreca sto ce to i sama da primeti, pa ce vam poceti slati svoje poglede odobravanja. Ni ona nije bila bog zna srecna, pa je mozda sada sudbina skrojila svoj plan. Da vas zauvek spoji!

Stranice: 1 2