Lav i Skorpija:Ovo su dva kralja zodijaka,ono sto oni mogu-ostali samo sanjaju!

Lav i Skorpija:Ovo su dva kralja zodijaka,ono sto oni mogu-ostali samo sanjaju!

2024-06-21 Off By Admin

 SKORPIJA

Znak  zodijaka koji voli svim srcem. Znak koji je spreman da se bori za one koje voli uvek i u svakom slucaju. Vazno je da naglasimo da je ovo zodijak koji je uvek tu za one koje voli. Ako moze da pomogne rado to cini ali moramo da kazemo da je ovo osoba koja se ponasa prema ljudima onako kako bi zeleo da se drugi ponasaju prema njoj.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Skorpija je znak zodijaka koji nadje vremena za one koje voli bas uvek. Ali isto tako je ovo neko ko bas nikada ne zaboravlja koliko vredi i ko se ponasa u skladu sa tim.

Skorpija je cist dokaz da postoje ljudi koji vole svim srcem i uvek zasluzuje postovanje.  Oni koji je imaju kraj sebe imaju tu srecu da imaju nekoga ko ce ih voleti iznad svega, a to je ono sto je zapravo na prvom mestu. Moramo da naglasimo da je verna i odana. To znaci da nikada necete doziveti da vas skorpija prevari. Ali, kada odluci da ode, znajte da je to uradila za sva vremena. Moze ona nekoga da voli vise od svega na svetu ali je jasno da nece ostati tamo gde ne znaju da je cene. Cak i ako voli svim srcem, ovo je znak koji ne zaboravlja koliko vredi. Mislite o tome.

 

Stranice: 1 2