Lav i Skorpija:Ovo su dva kralja zodijaka,ono sto oni mogu-ostali samo sanjaju!

Lav i Skorpija:Ovo su dva kralja zodijaka,ono sto oni mogu-ostali samo sanjaju!

2024-06-21 Off By Admin

Vazno je da kazemo da ce lavovi i skorpije doziveti velike promene. To je ono sto moramo da naglasimo jer su srecu svakako zasluzili…

 

 LAV

Znak zodijaka koji je poseban sam po sebi. Znak koji voli svim srcem i koji ume i zna da se bori za ono sto hoce. Jako je vazno da kazemo da nema toga sto ovaj znak ne moze samo ako to iskreno pozeli. Njegov zivot nije lak ali je jasno da je ovo neko ko uvek nadje nacina da se izbori za ono sto naumi. Lav je znak koji se bori za svoje zelje i vazno je da kazemo da je ovo znak cije srce je veliko i koji zna i ume da prasta kao niko na svetu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Dok svi odustaju, ovo je znak koji se bori i koji daje sve od sebe za ono do cega mu je stalo. Vazno je da kazemo da u ljubavi daje sve od sebe. To znaci da ce vam dati svoju dusu, i voleti vas iskreno i na poseban nacin.

Ima petlju da kaze istinu bas uvek pa cak i ako ta istina moze da mu slomi srce. Isto tako moramo da kazemo da je ovo neko ko ce reci sta je ono sto misli i oseca cak i ako zna da ce ta istina nekoga da povredi. Ovo je znak zodijaka koji je jako posten.

Ako moze da pomogne rado to cini, a ako ne moze… Jasno je da nece bas nikada odmoci jer je ovo neko ko ume da istraje u svojim namerama i planovima. Lav je zodijak koji bas nikada ne gradi srecu na tudjim suzama, a to je vrlo vazno da naglasimo.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2